Sultanahmet Köftecisi KKTC'de 4 şube daha açacak

İstanbul'un asırlık lezzet durağı 1920 Sultanahmet Köftecisi, büyük ilgi gördükleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) 4 şube daha açacak.

20 Temmuz 2018 Cuma 09:34
Sultanahmet Köftecisi KKTC'de 4 şube daha açacak






Sultanahmet Köftecisi KKTC'de 4 şube daha açacak


1920 Sultanahmet Köftecisi Onursal Başkanı Mehmet S. Tezçakın: "KKTC'de büyük bir imalathane kurup, Gazimağusa merkez, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Lefkoşe ve Girne'de 4 dükkan daha açacağız."

1920 Sultanahmet Köftecisi Onursal Başkanı Mehmet S. Tezçakın, Gazimağusa'daki Citymall AVM'de açtıkları şubenin gördüğü ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

KKTC'nin kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Denktaş'ın Sultanahmet Köftecisi'nin müdavimleri arasında yer aldığını, resmi ya da özel İstanbul ziyaretlerinde Sultanahmet köftesini tatmadan ülkesine dönmediğini anımsatan Tezçakın, "Dükkanımıza yapılan bu ziyaretler medyada da yer aldığından KKTC'li vatandaşların bize karşı özel bir ilgisi vardı. İsanbul'a yolu düşen KKTC'li kardeşlerimizin büyük çoğunluğu dükkanımıza gelir, bizden yavru vatanda dükkan açmamızı isterdi" dedi.

Yıllardır planladıkları KKTC projesinde ilk adımı CityMall ile attıklarını, yoğun ilgi üzerine yeni yatırımlar yapma kararı aldıklarını kaydeden Tezçakın, "Bu kararımızda şirketimiz CEO'su Mert Tezçakın başkanlığında yürütülen Turquality çalışmalarının tamamlanma aşamasına gelmesi de etkili oldu. Turquality desteğinin sağlayacağı güçle çok yakında KKTC'de büyük bir imalathane kuracağız. Ardından, Gazimağusa merkez, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Lefkoşe ve Girne'de 4 dükkan daha açacağız" diye konuştu.

Son yıllarda yurt dışı yatırımlara ağırlık veren1920 Sultanahmet Köftecisi'nin, KKTC'nin yanı sıra Almanya, İngiltere ve Azerbaycan'da da şubeleri bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.