Sunexpress’le Tatil Planları Başlasın!

Uçak seyahatini hem rahat hem de ucuz bir hale getirmek isteyen yolcuların dikkat etmesi gereken unsurlar vardır. Bunların başında uçak biletinin online olarak alınması gerekir.

18 Aralık 2014 Perşembe 16:59
Sunexpress’le Tatil Planları Başlasın!






Sunexpress’le Tatil Planları Başlasın!

Günümüzde rahatsız otobüs yolculuklarının yerini çok daha hızlı ve kolay bir şekilde alan uçak seyahatleri yolcular tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanmıştır. İlk uçak seferlerinin yapıldığı tarihlerde biletlerin pahalı olması ve alışılagelmiş bir seyahat biçimi olmaması yüzünden çok fazla tercih edilmeyen uçak seyahatleri, uçak bileti fiyatlarının düşmesi ve insanların bu fikre yavaş yavaş alışması sayesinde günden güne vazgeçilmez yolculuk şekillerinden olmaya başlamıştır.

Kısa sürede istedikleri yere rahat ve konforlu bir şekilde varmak isteyen yolcuların ilk tercihi olan uçak seyahati, taleplerin her geçen gün artması ile hava yolu şirketlerinin de çoğalmasına katkıda bulunmuştur. Yolcuların güvenerek seyahat ettikleri ve üstün hizmet anlayışından memnun kaldıkları bir hava yolu şirketi olan Sunexpress, kurulduğu günden günümüze kadar müşterilerini memnun etmeye çalışmış ve en uygun uçak bileti politikası ile beğenileri toplamayı başarmıştır.

Uçak Gibisi Yok!


Çok uzun bir süre otobüs yolculuklarına maruz kalan insanlar uçak seyahatlerinin rahatına ve konforuna alıştıktan sonra bir daha kesinlikle otobüs ile yolculuk yapmak istememişlerdir. Özellikle çocuk, hasta, hamile ve yaşlı insanlar gibi özel duruma sahip kişiler için adeta bir kurtuluş yolu olan uçak biletleri yolculuk yapmanın ne kadar rahat ve keyifli olduğunu tüm insanlığa kanıtlamıştır.

Doktorlar tarafından özellikle hamile bayanlara otobüs yolculukları önerilmez ve bu konuda kesin dille uyarılar yapılır. Çünkü uzun süre hareketsiz ve dar bir alanda kalan hamile bayanların zor saatler geçirmesi kaçınılmazdır. Uçak yolculuğu birçok anne adayı için endişe yaratsa da en sağlıklı seyahat biçiminin bu olduğunu söylemek gerekir. Uçak seyahati diğer yolculuk araçlarından daha konforlu ve daha güvenilirdir.

Gerekli önlemler alındıktan sonra hamile bir bayan için uçakla seyahat etmenin hiçbir zararı yoktur. Uçak korkusu olmayan bir anne adayı doktorundan onay aldıktan sonra ve mesafe de göz önünde bulundurulduktan sonra istediği yerden istediği yere yolculuk yapma şansına sahiptir. Normal hava yolu şirketleri ile yapılan uçak seyahatinin yanı sıra Sunexpress ile yapacağınız uçak seyahatinden son derece memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz.


Online Uçak Bileti Nasıl Alınır?


Uçak seyahatini hem rahat hem de ucuz bir hale getirmek isteyen yolcuların dikkat etmesi gereken unsurlar vardır. Bunların başında uçak biletinin online olarak alınması gerekir. Uçak biletini ekonomik almak isteyen yolcuların ilk yapması gereken şey Sunexpress’e üye olmalarıdır. Kolay bir şekilde üye olduktan sonra alacağınız uçak bileti için detaylı bir araştırma ve inceleme yapmalısınız.

Uçak bileti almadan çok önce ilk olarak seyahat tarihinizi kesin bir şekilde planlamalı ve bu doğrultuda biletleri incelemeye başlamalısınız. Yolculuk tarihinizi önceden ayarlamanız size bilet konusunda zaman kazandıracak ve indirimleri takip etmenize olanak sağlayacaktır. Uçuş tarihinizden en az 2 hafta ya da 1 ay önce alacağınız biletlerin daha uygun olacağını göz önünde bulundurmalısınız.
Erken rezervasyon yaptırmanız halinde normalden çok daha uygun fiyatlara Sunexpress uçak bileti alacağınızdan emin olabilirsiniz. işleminizi online olarak internet üzerinden yapacağınız için kesinlikle herhangi bir komisyon ya da ek ücret ödemeyeceğinizden emin olabilirsiniz.


İndirimli Uçak Bileti Almayan Kalmasın!

Erken rezervasyonun yanı sıra Sunexpress’den ucuz uçak bileti almanın bir diğer yolu da indirim kartlarından yararlanmanız olacaktır. Uçuşunuzu uygun fiyatlarla tamamlamak için ilk işiniz indirim kartlarına başvurmak olmalıdır. Belli bir uçuş sayısında ve belli bir kilometre uçtuktan sonra uçak biletini ucuza alma veya tamamen ücretsiz alma hakkına sahip olabilirsiniz. Uçak biletinden arttırdığınız para ile de gideceğiniz yerde daha çok gezebilir ve tasarruf yapabilirsiniz.
Uçak biletinizi haftanın belirli günlerinde aldığınız takdirde de avantajlı duruma geçebilirsiniz. Hafta sonu çok fazla olan uçuş talepleri yüzünden fiyatlar biraz pahalı olsa da hafta içi bu durum tam tersine döner ve biletler daha uygun fiyatlarla yolculara sunulur. Hafta içi biletlerin en ucuz olduğu günler Salı, Çarşamba ve Perşembe günleridir.
 Günlerin uçak bileti fiyatlarına etkisi olduğu kadar saatlerinde bir o kadar etkisi olduğunu söylemek gerekir. Örneğin: sabahın en erken saatlerinde ve gecenin geç saatlerinde yapılan uçak seferleri, gün içindeki saatlere göre daha uygundur. Erken saatlerde ya da geç saatlerde bilet alan kişilerin uçuş bittikten sonra vasıta sorununu göz önünde bulundurarak satın alma işlemi yapmalarında fayda görülür.


Sunexpres ile Planlar Hazır!

Tatilinizin güzel geçmesi için öncelikle tatile güzel ve rahat bir yolculuk ile başlamanız gerekir. Hem tatilinizin hem de yolculuğunuzun iyi geçmesi için kesinle Sunexpress ile uçuş yapın! Yılbaşı, sevgililer günü, yaz tatili ya da bayram tatili gibi özel günlerde tatil yerinin ve seyahat şeklinin önceden ayarlanması kişilerin daha rahat ve daha planlı bir tatil geçirmesine yardımcı olur.

Yılbaşında eğlence ve tatil denilince akla ilk gelen yerlerden biri olan İstanbul, güzel bir tatil geçirmenin ve doyasıya gezmenin uygun olduğu iyi şehirlerden biridir. pek çok farklı kültürü ve insanı içerisinde barındıran ve Türkiye’nin en kalabalık metropol şehri olan İstanbul, her gün binlere yolcuyu misafir etmektedir. İlginin yoğun olduğu İstanbul’a gitmek için Sunexpress’i tercih edebilir ve önce rahat bir yolculuk sonra da sizi karşılayan mükemmel bir şehri görebilirsiniz.
Yoğun nüfuslu olması ve her gün binlere kişinin yolculuk etmesi yüzünden iki adet hava limanına sahip olan İstanbul, Türkiye’nin ve dünyanın her yerinden gelen yolcuları ağırlamaktadır. Sabiha Gökçen ve Atatürk havalimanları ile dünyanın pek çok ülkesinden Türkiye’ye yolcu getiren İstanbul, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile insanı büyüleyen şehirlerden biridir.

İstanbul’u doyasıya gezmek ve bulunan tüm güzel yerlerini görebilmek için tatilcilerin kesinlikle en az 1 hafta süreyi bu şehre ayırmaları gerekir. Farklı kültür öğelerinin yerleşmiş olduğu bu şehre gelen misafirler kesinlikle buradan ayrılmak istemeyecekler. İstanbul’da eğlenceli ve iyi vakit geçirmek isteyen misafirler kesinlikle bu şehirde yer alan Topkapı Sarayı, Ayasofya, Sultan Ahmet Camii, Süleymaniye Camii, Kariye Müzesi, Galata Kulesi, Kız Kulesi, Kapalı Çarşı, Haliç, Dolmabahçe Sarayı, Yeni Camii, Eyüp Sultan Camii, Galata Köprüsü, Nişantaşı, Şişli, İstanbul Surları, Çırağan Sarayı ve Sokullu Mehmed Paşa Külliyesi’ne gitmeleri gerekir.

Sunexpres’in ve Tatilin Kalbi İzmir’de Atar!

Sunexpress’in en çok uçak seferi yaptığı illerden biri olan İzmir, İstanbul’dan Türkiye’nin en kalabalık şehirlerinden biridir. Ege’nin İncisi olan İzmir bu bölgede havaalanı en büyük şehir olması niteliğini taşıması nedeniyle pek çok farklı yerden gelen yolcuya ev sahipliği yapar. Ege Bölge’sine uçak yolculuğu ile gelmek isteyen yolcuların İzmir’i görmeden gitmesi şansızlık denecek kadar kötü bir durumdur. Denizin, güneşin ve eğlencenin merkezi olan İzmir’e gelindiğinde kesinlikle en az 3 ya da 4 gün gezmeye ayrılmalıdır.

İzmir planları yapmaya başlandığı anda İzmir’e en çok seyahat eden hava yolu şirketlerimden biri olan Sunexpress’i tercih edebilir ve konforlu bir yolculuğun ardından güzel bir tatile başlayabilirsiniz. İzmir’e olan talebin çok fazla olmasından dolayı İzmir uçak biletinizi en uygun fiyatlara alacağınızdan emin olabilirsiniz. Fakat İzmir uçak bileti alırken dikkat etmeniz gereken tek şey biletinizi son güne bırakmamanızdır. Aksi takdirde talebin yüksek olduğu bu şehre uçak biletini bulamayabilirsiniz. Bu yüzden planlarınızı yaptıktan ve uçuş tarihinizi belirledikten hemen sonra İzmir uçak biletinizi almayı ihmal etmemelisiniz.
Paranızın karşılığını veren, yolculuklarınızda size en iyi hizmet veren ve bütçenizi en az sizin kadar düşünen bir havayolu şirketi arıyorsanız uçuşlarınızda Sunexpress’i seçin. Sunexpress’le yapacağınız ilk yolculuğunuzdan sonra tüm yolculuklarınızı bizimle yapacağınızdan emin olabilirsiniz!





Son Güncelleme: 18.12.2014 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.