Sur Yapı Semt Bahçekent'te yeni kampanya

- Kampanya kapsamında 230 bin TL değerinde bir daireye, 2019 yılına kadar sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek sahip olmak mümkün - Üstelik 2019'dan sonra ödenmeye başlanacak taksit tutarı ise ayda sadece 2 bin 800 TL

29 Eylül 2017 Cuma 09:46
Sur Yapı Semt Bahçekent'te yeni kampanya






İSTANBUL (AA) - Sur Yapı'nın Semt Bahçekent projesi için başlattığı yeni kampanyasında 230 bin TL değerinde bir daireye 2019 yılına kadar sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek sahip olunabiliyor.

Şirket açıklamasına göre, Sur Yapı Semt Bahçekent'te konut alıcısının kolayca ev sahibi olabileceği bir kampanya hayata geçiyor.

Kampanya kapsamında 230 bin TL değerinde bir daireye, 2019 yılına kadar sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek sahip olmak mümkün. Üstelik 2019'dan sonra ödenmeye başlanacak taksit tutarı ise ayda 2 bin 800 TL.

Emlak Konut güvencesi ve Sur Yapı kalitesiyle yükselen proje, yaklaşık 125 bin metrekare inşaat alanına sahip. Yansıma havuzları, su merdivenleri, köprüler, göletlerin yanı sıra projede pergola altı oturma alanları, çocuk oyun alanları, çim aktivite alanları ve koşu ringi de bulunuyor. Projenin sosyal imkânları arasında fitness salonu, saunalar ve yüzme havuzu da yer alıyor.

Semt Bahçekent, 3. Havalimanı ve 3. Köprü bağlantı yollarının çok yakınında yer alıyor. Yaklaşık 140 dönümlük Hayat Parka da komşu konumda olan proje, ulaşım ağlarına da yakınlığıyla dikkati çekiyor. Proje, 2019 yılında tamamlanması beklenen metroya, TEM otoyoluna ve Kuzey Marmara Otoyolu'na yakın konumda bulunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, şunları kaydetti:

"Emlak Konut ihalesi ile Bahçekent bölgesinde iki etaplı bir projenin yapımını üstlendik. Semt Bahçekent projemiz bunlardan ilki. Bahçekent, kamu ve gayrimenkul yatırımlarının yoğunlaştığı, ulaşım imkanlarının zenginleştiği İstanbul'un yeni uydu kentinin bir parçası. Bahçekent bölgesindeki en önemli aktör Emlak Konut. Emlak Konut'un öncülüğü ile bölge planlı bir şekilde gelişiyor. Hızla değer kazanan bir uydu kent bölgesi olan Bahçekent, planlı gelişimi ile İstanbul'un önemli lokasyonlarından biri haline geliyor.

Sur Yapı olarak Semt Bahçekent ile hem yatırımcıya hem oturumcuya hitap ediyoruz. Birinci etabında 669 daire ve 26 ticari alanın yer aldığı projede, şimdi konut alıcısının rahatlıkla konut sahibi olabileceği bir kampanyayı hayata geçiriyoruz. Kampanya kapsamında, bir konut alıcısı, 2019 Ocak ayına kadar herhangi bir ara ödeme veya taksit ödemeden, sadece yüzde 5 peşinatla konut sahibi olabilecek. Aylık taksit ödemeye ise Ocak 2019'dan sonra başlayacak. Örneğin; 3+1 145 metrekare bir daireye 2019'a kadar sadece 24 bin TL peşinat ödeyerek kolayca sahip olmak mümkün. 66 metrekare 1+1 daireye ise konut alıcısı sadece 11 bin TL ödeyerek sahip olabilecek. Taksit ödemeye ise Ocak 2019'da başlayabilecek. Aynı konut için 2019'da ödemeye başlayacağı aylık taksit tutarı ise sadece 2 bin 800 TL olacak."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.