Taşeron işçilere kadro yıl başından önce çıkacak

Kamuda çalışan taşeron işçilerin kadroya alınması konusunda devam eden çalışmalar son aşamaya geldi. KHK'lar ile verilecek olan kadroların dağıtımının nasıl yapılacağı Maliye Bakanlığı tarafından yürütülüyor.

20 Aralık 2017 Çarşamba 23:58
Taşeron işçilere kadro yıl başından önce çıkacak






Taşeron işçilere kadro yıl başından önce çıkacak

Yüz binlerce işçinin beklediği taşeron çalışanlarına kadro verilmesi konusundaki düzenleme hakkında bilgi veren Maliye Bakanı Naci Ağbal önemli açıklamalar yaptı.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, taşeronlara kadro verilmesini ilişkin düzenlemeyi yılbaşından önce hayata geçireceklerini söyledi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, bakanlığının bürçesine ilişkin görüşmelerin devam ettiği Meclis Genel Kurulu'nda taşeronlara ilişkin bir soruyu şöyle yanıtladı: "Şu anda taşerondan kamuya geçiş ile ilgili düzenleme konusunda Çalışma Bakanlığımızla birlikte iki bakanlık, yoğun bir şekilde çalışıyor.

Çalışmalar teknik olarak hemen hemen tamamlandı. Ana parametrelerle ilgili kararlar da oluşturuldu. İnşallah tüm taşeron firmalarda çalışan vatandaşlarımızın, bekledikleri ve bir an önce de hayata geçmesini istedikleri bu düzenlemeyi yılbaşından önce hayata geçireceğiz." 

Anahtar Kelimeler:
Taşeron Işçilere Kadro
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.