TEB'den bayrama özel 2 yeni kampanya

- Bankanın 48 aya varan vade fırsatıyla ihtiyaç kredisi ve 3 ay ödeme ertelemeli taşıt kredisi kampanyaları bayram sonuna kadar devam edecek

16 Ağustos 2017 Çarşamba 12:34
TEB'den bayrama özel 2 yeni kampanya






İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), Kurban Bayramı'na özel düşük faizli 2 yeni kampanya başlattı.

Bankanın açıklamasına göre, uygun faiz oranları, zengin vade fırsatı ve ödeme erteleme seçenekleriyle sunulan ihtiyaç ve taşıt kredileri kampanyaları bayram sonuna kadar devam edecek.

Bayrama özel ihtiyaç kredisi, yüzde 1,19'dan başlayan faiz oranları ve 48 aya varan vade fırsatıyla sunulurken, Taşıt Kredisi Kampanyası kapsamında da müşteriler, yüzde 1,26'dan başlayan faiz oranlarının yanı sıra 3 ay ödeme erteleme avantajından yararlanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, yaklaşan Kurban Bayramı ve tatil harcamaları için müşterilerinin bütçesine ve ihtiyacına göre bir çözüm üretmeyi hedeflediklerini belirterek, "Müşterilerimiz 48 aya varan vadelerde uygun faizli ihtiyaç kredisi ve 3 ay ödeme ertelemeli taşıt kredisi kampanyalarımızdan bayram sonuna kadar faydalanabilir." ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Türk Ekonomi BankasıTEB
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.