Tekzen 5 ayda 10 yeni mağaza açtı

Yapı marketi Tekzen, 2018 yılında yurt genelinde 20 yeni mağaza açma hedefi kapsamında şu ana kadar 10 yeni mağaza açtı.

13 Haziran 2018 Çarşamba 09:41
Tekzen 5 ayda 10 yeni mağaza açtı






Tekzen 5 ayda 10 yeni mağaza açtı

"Her ilde bir TEKZEN" hedefiyle büyümesini sürdüren Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, bu yıl 10'uncu mağazasını Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki Alacity AVM'de hizmete açtı.


Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, Manisa'da dördüncü mağazasını tüketicileriyle buluşturdu. Manisa'nın Alaşehir ilçesinde açılan mağazası ile 57 ilde 134 mağaza sayısına ulaşan Tekzen yılsonuna kadar 10 yeni mağaza daha açacak.

Sektördeki yatırımlarına ve faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Tekzen, yayılma stratejisiyle gittiği yeni şehirlerde ev geliştirme perakendesinin öncüsü olmaya devam ediyor. 2018 yılında yurt genelinde 20 yeni mağaza açma hedefi kapsamında ocak ayından bu yana İskenderun, Antalya, İstanbul, Erzincan, Keşan, Niğde, Samsun, Lüleburgaz, Ordu ve son olarak da Manisa'nın Alaşehir ilçesinde mağaza açan Tekzen, bu hedefine şimdiden çok yaklaştı. 

2018 yılında yüzde 25 büyüme beklentisiyle 1 Milyar TL'nin üzerinde ciro hedefleyen Tekzen, yılsonuna kadar 10 yeni mağaza daha açacak. Bir yandan yeni mağaza açarken diğer yandan mevcut mağazalarını müşterilerine daha ferah ve konforlu bir alışveriş ortamı sunmak için yeni konseptine uygun olarak yenilemeye devam ediyor.

Online satışın toplam cirodaki payı yüzde 15'e çıkacak


Tekzen'nin önemli satış kanallarından bir diğeri olan online satış platformu tekzen.com.tr'de bugün itibariyle tam 200 bin çeşit ürün en hızlı ve en güvenilir yoldan Türkiye'nin her noktasına ulaştırılıyor. Tekzen, online satış platformu tekzen.com.tr'nin toplam ciroda payını 2018 yılı sonunda yüzde 10,2020 yılında ise yüzde 15'e çıkarmayı hedefliyor.

Türkiye'nin 57 ilinde yerli ve yabancı binlerce ürünü uygun fiyatlarla ve kolay ödeme seçenekleriyle müşterilerine sunan Tekzen, toplam 245.000 m2'lik satış alanında ev, bahçe, ofis ve tüm yaşam alanları için mobilyadan aydınlatmaya, dekorasyondan boyaya, beyaz eşyadan hırdavata kadar on binlerce ürünle müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Ülke ekonomisi açısından son derece önemli bir konuma sahip perakende sektöründe, yüzde 100 memleket sermayeli bir şirket olarak yurt genelinde yatırım yapmaya ara vermeden devam eden Tekzen, 2018 yılında 20 yeni mağaza açarak "Her ilde bir Tekzen" hedefiyle sürdürülebilir iş modelini Türkiye'nin her yerine taşımaya devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
Tekzen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.