TESK, yerli ürün kampanyası başlatıyor

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Esnaf ve sanatkârlar olarak yerli malı kampanyası başlatıyoruz” dedi.

08 Aralık 2016 Perşembe 08:44
TESK, yerli ürün kampanyası başlatıyor






TESK, yerli ürün kampanyası başlatıyor


ANKARA - Döviz kurlarının düşmesi için bu kadar yoğun bir kampanyanın yapıldığı ortamda halkımızda yılbaşı hediyelerinde yerli ürünleri tercih ederek bu harekete deste vermesi gerektiğini söyleyen TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Esnaf ve sanatkârlar olarak yerli malı kampanyası başlatıyoruz” dedi
.  
    -“YERLİ MALINA HERKES VE HERKİSİM DESTEK VERMELİ”

    Çocukluğumuzdan beri okullarda kutlanan ‘yerli malı yurdun malı’ kampanyasına en çok bugün ihtiyacımız olduğunu belirten Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Esnaf ve sanatkârlar olarak yerli malı kampanyası başlatıyoruz. Bu kampanyaya herkesin ve her kesimin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.  

    -“ÖNCE YERLİ ÜRETİMİ TERCİH EDELİM”

    Marketten konfeksiyona kadar satın alacağımız her üründe önce yerli üretim olup olmadığının araştırılması gerektiğini kaydeden Palandöken, “Bir ürünün yerli üretimi varsa fiyatına ve kalitesine bakmadan milli ekonomimiz için yeri üretimin tercih edilmesi artık vatandaşlık görevi olmalıdır. Yerli sanayimiz bu tür kampanyalarla güçlenecek ve gelişecektir. İthal ürün bağımlılığımız ancak yerli ürünlerin desteklenmesi ile azalacaktır. Güçlü ve bağımsız bir Türkiye için herkese görev düşüyor” şeklinde konuştu.  

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.