TREDAŞ saha personelini eğitiyor

10 Ağustos 2017 Perşembe 09:50
TREDAŞ saha personelini eğitiyor






İSTANBUL (AA) - Trakya Elektik Dağıtım AŞ’den (TREDAŞ), Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yer alan teknik eğitim merkezinde şirketin tüm saha çalışanlarına temmuz sonu itibarıyla 68 saatlik eğitim verildiği bildirildi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, aralık ayı sonuna kadar arıza, bakım, onarım personellerinin tamamının iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerini tamamlanmak üzere düzenli programlar düzenlendiği belirtildi.

TREDAŞ'ın teknik eğitim merkezinde tüm saha çalışanlarının eğitimlerinin yenilendiği belirtilen açıklamada, "24 Nisan'da başlayan ve 39 kişilik uzman kadrosundan oluşan proses eğitim programında şu ana kadar toplam 440 saat tamamlandı. Haziran sonunda ilk 9 grubun eğitimleri verilmiş oldu. 3 Temmuz 2017 tarihi itibarıyla 116 saatlik 12 personelimizden oluşan 10'uncu grubun proses eğitim programı ise 21 Temmuz’da tamamlandı. 13 ve 14 Temmuz tarihlerinde 2 grup şeklinde Temel-Orta Düzey Excel eğitimi verildi. Ayrıca, 1 Ağustos 2017 tarihi itibarıyla başlayan yine 128 saatlik 15 personelimizden oluşan 11'inci grup proses eğitimi 22 Ağustos’ta tamamlanacak. Böylece TREDAŞ bünyesinde eğitimden geçirilmeyen saha personeli kalmaması hedefleniyor."

Başta Tekirdağ ve Kırklareli'nde olmak üzere bölgede bir milyonu aşkın aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren TREDAŞ bünyesinde yaklaşık bin 500 personel çalışıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.