Türk Akımı için Putin düğmeye Türkçe 'İleri' diyerek bastı

Türk Akımı Doğal Gaz Hattı projesinde Rusya'da çalışmalar hızla devam ederken, Putin, Karadeniz'e boru hattı döşeyen Pioneering Spirit gemisini ziyaret etti.

25 Haziran 2017 Pazar 01:09
Türk Akımı için Putin düğmeye Türkçe 'İleri' diyerek bastı






Türk Akımı için Putin düğmeye Türkçe 'İleri' diyerek bastı


Ankara ile Moskova arasında ekonomik ilişkileri zirveye taşıyacak olana Türk Akımı Doğal Gaz hattının inşa çalışmalarını yerinde ziyaret eden Rusya Devlet Başkanı Putin, burada görevli teknisyenlerden bilgi aldı.



Rusya Devlet Başkanı Putin, Rusya'nın Karadeniz kıyısındaki Anapa kentinde Türk Akımı doğalgaz boru hattının parçalarını birleştirme çalışmalarını takip için projenin inşaatını gerçekleştiren 'Pioneering Spirit' adlı boru döşeme gemisini ziyaret etmişti.



Putin, Gazprom Başkanı Aleksey Miller ile birlikte proje çalışmalarının start verilmesi için düğmeye basarken, Türkçe “İleri!” sonra da Rusça “Vperyod!” (İleri) diyerek düğmeye bastı.



Putin, daha sonra Erdoğan'la yaptığı telefon görüşmesinde boru döşeme faaliyetlerinin başladığını ifade etmişti.
 
Anahtar Kelimeler:
PutinTürk Akımı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.