Türkiye'nin en çekici işverenleri belirlendi

Türkiye'de bugüne kadar yapılan en kapsamlı gençlik araştırması olan Universum En Çekici İşverenler Araştırması 2018, sona erdi.

18 Temmuz 2018 Çarşamba 16:44
Türkiye'nin en çekici işverenleri belirlendi






Türkiye'nin en çekici işverenleri belirlendi

Her yıl dünyanın 60'ın üzerinde ülkede 1,5 milyondan fazla gençle gerçekleşen Universum En Çekici İşverenler Araştırması'nın bu yıl Türkiye'de 6. düzenlendi.

Gençlerin kariyer ve şirket seçimlerine dair karar alma süreçlerini şekillendiren 40 temel işveren markası unsuru baz alınarak gerçekleştirilen Türkiye'nin En Çekici İşverenleri Araştırması, her yıl işveren markalarının yol haritasını çizmesinde etkili bir rol alıyor.

Türkiye'de bugüne kadar yapılan en kapsamlı gençlik araştırması olan ve merakla beklenen Universum En Çekici İşverenler Araştırması, bu yıl da gençlerin istihdama bakışı, sektörlerle, şirketlerle ilgili algıları ve iş yaşamına dair beklentileriyle ilgili önemli ipuçları veriyor.

Türkiye'nin 54.000'i aşkın Y kuşağı ile gerçekleşen Universum En Çekici İşverenler Araştırması'nın sonuçları eylül ayında Universum tarafından açıklanacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da People Make The Brand Konferansı'nda sonuçlar ülke karşılaştırmalı olarak detaylı olarak ele alınacak.

Dinamo Danışmanlık Kurucu Ortağı & Universum Global Türkiye Lideri Evrim Kuran: "Türkiye'nin gençlerinin şirketlerden neler beklediğinin ve Türkiye'nin en çekici işverenlerinin açıklandığı Universum Çekici İşveren Araştırması'nın bu yıl 6.sını düzenledik. Her yıl firmaların araştırmamıza gösterdiği ilgi bizi çok mutlu ediyor.

Araştırma sonuçlarının şirketlerin işveren markası stratejilerini belirlemede önemli bir yeri var. Birçok firma araştırma sonuçlarını bekleyerek gelecek planlarını buna göre belirliyor. Bu yıl da Türkiye'nin En Çekici İşverenler Araştırması'nın sonuçlarını "iş dünyasının insana bakışı"nı araştırmalar ve sektörün güçlü isimleri ile birlikte sunduğumuz People Make The Brand'de ele alacağız. Bu yıl People Make The Brand Konferansı'nda konumuz "organizasyonel kültür." Farklı kültürlerden öğrenciler neler diyor araştırma sonuçları ile birlikte değerlendireceğiz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.