Uçan villada seyahatin bedeli 23 bin dolar

Singapur Hava Yollarının başlattığı süper lüks uçuş tarifesi 5. yılını geride bıraktı. Jet sosyetenin ünlü isimleri ve gizli milyarderlerin rağbet ettiği seyahat modelinde yok yok.

26 Kasım 2014 Çarşamba 04:13
Uçan villada seyahatin bedeli 23 bin dolar






Uçan villada seyahatin bedeli 23 bin dolar

Singapur Hava Yollarının başlattığı süper lüks uçuş tarifesi 5. yılını geride bıraktı. Jet sosyetenin ünlü isimleri ve gizli milyarderlerin rağbet ettiği seyahat modelinde yok yok. Suites Class tarifesi için Airbus A380 uçaklar, bu çok özel yolcular için tepeden tırnağa yenilendi. İç tasarımı Fransız mimar  Jean-Jacques Coste tarafından geliştirilen uygulamada lüks bir villadaki konfor uzun menzilli uçuşlarda yolculara sunuluyor. Suites Class tarifesinde uçmak için sıraya giren ünlüler yoğun talep yüzünden programlarını uzun süre ertelemek zorunda kaldı.
Özel Chek-in salonlarından, özel uğurlama ekibine kadar herşeyin yeniden düşünüldüğü yolculuk sırasında 'Yok' yok.
Çok özel yolcular hiçbir zahmete katlanmadan, uzun kuyruklarda beklemeden rahat koltuklarına, dileyen yolcu doğruca kendisi için özel hazırlanan yatağına geçebiliyor.
Şirket özel uçuşlardan faydalanan ünlülerin isimlerini sır gibi saklıyor. Ancak Leonardo DiCaprio'nun tüm seyahatini bu servisi kullanarak gerçekleştirdiğini bilmeyen yok gibi. İşte o özel uçuştan özenle seçilmiş kareler.
Son Güncelleme: 26.11.2014 04:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.