Uluslararası Kayseri Mobilya Fuarı'nı 53 bin kişi gezdi

TÜYAP tarafından 22 - 26 Nisan 2015 tarihleri arasında Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen 5. Uluslararası Mobilya Fuarı'nı yerli ve yabancı 53 bin 674  kişi ziyaret etti. 155 firmanın katıldığı, 19 ülkeden...

27 Nisan 2015 Pazartesi 11:53
Uluslararası Kayseri Mobilya Fuarı'nı  53 bin kişi gezdi






TÜYAP tarafından 22 - 26 Nisan 2015 tarihleri arasında Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen 5. Uluslararası Mobilya Fuarı'nı yerli ve yabancı 53 bin 674  kişi ziyaret etti.
155 firmanın katıldığı, 19 ülkeden katılımcının da ziyaret ettiği Uluslararası Mobilya Fuarı'nda Cumartesi ve Pazar günü ziyaretçi rekoru kırıldı. Ziyaretçiler katılımcı firmaların sergiledikleri ürünleri yüzde 50’ lere varan indirimlerle satın alma fırsatını yakaladı. TÜYAP yetkilileri, "Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Kayseri Marangozlar, Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası işbirliğinde, Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği ve KOSGEB'in destekleri ile 5. Mobilya Fuarı, 22 - 26 Nisan 2015 tarihleri arasında Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlendi. 4 ayrı salon ve fuayede, 20.000 m² kapalı alanda düzenlenen, sektörde Anadolu'nun en büyük mobilya fuarı olan Uluslararası Mobilya Fuarı yurtiçinden ve yurtdışından gelen çok sayıda profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Fuarda 155 Türk firması kendi özgün mobilya ve aksesuarlarını fuarda sergileme fırsatı buldu" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.