Vakıfbank'tan çifte kredi

VakıfBank,yüzde 0,89’dan başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle 50 bin TL’ye kadar Kurban Bayramı ve eğitim kredisi kullanma fırsatı sunuyor

17 Eylül 2014 Çarşamba 01:30
Vakıfbank'tan çifte kredi






 

VakıfBank, Kurban Bayramı ve 2014-2015 eğitim dönemi öncesi nakit ihtiyacı olanlara yüzde 0,89’dan başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle 50 bin TL’ye kadar kredi kullanma fırsatı sunuyor.

Geleneksel Bayram Kredisi’yle nakit ihtiyacı olan müşterilerine, “Halden Anlayan” çözümler sunan VakıfBank, yüzde 0.89’dan başlayan faiz oranlarıyla, 500 TL’den 50 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sağlıyor. Her bütçeye uygun ödeme seçenekleri bulunan kampanya kapsamında, 3 aydan 36 aya kadar değişen vadelerde geri ödeme fırsatı sunuluyor.

Hem bayram hem de eğitim ihtiyaçları için
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da Geleneksel Bayram Kredisi’ni müşterilerine sunan VakıfBank, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu bayramda da kampanyaya yoğun ilgi ve talebin oluşmasını hedefliyor. Kurban Bayramı’nın yeni eğitim dönemine denk gelmesiyle birlikte sadece bayrama yönelik değil, okul ihtiyaçlarının da finansmanı için uygun şartlarda kredi imkanı sağlayan VakıfBank, başta emekliler, özel sektör ve kamu çalışanları olmak üzere tüm bireysel müşterilerin ihtiyaçlarını kefilsiz, formalitesiz hızlı bir şekilde karşılamak üzere çözümler sunuyor.

Son Güncelleme: 17.09.2014 01:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.