VakıfBank'tan "Geleneksel Bayram Kredisi"

- Banka müşterileri, 48 aya varan vade, uygun ödeme koşulları ve faiz oranlarıyla 90 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi kullanabiliyor

18 Ağustos 2017 Cuma 16:23
VakıfBank'tan






İSTANBUL (AA) - VakıfBank, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi müşteri ihtiyaçlarını "Geleneksel Bayram Kredisi" ile karşılıyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, VakıfBank müşterileri, 48 aya varan vade, uygun ödeme koşulları ve faiz oranlarıyla 90 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi kullanabiliyor.

VakıfBank'ta kamu, özel sektör çalışanları ve emekliler, uygun faiz oranlarıyla bin liradan 90 bin liraya kadar "Geleneksel Bayram Kredisi" kullanabiliyor.

VakıfBank'ın Kurban Bayramı'na yeni bir otomobille girmek isteyenler için bayram kampanyası dahilinde hazırladığı "Bayrama Özel 0 Km Taşıt Kredisi" ise yine uygun faiz oranı ve 48 aya varan vade seçenekleriyle 250 bin liraya kadar limit imkanı sunuyor.

Anahtar Kelimeler:
Vakıfbank
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.