VakıfBank’tan "Yaz Kredisi"

- VakıfBank müşterileri, "Yaz Kredisi" ile 48 aya varan vadenin yanı sıra uygun ödeme koşulları ve faiz oranlarıyla 90 bin TL’ye kadar kredi kullanabilecek

11 Temmuz 2017 Salı 11:12
VakıfBank’tan






İSTANBUL (AA) - VakıfBank, müşterilerinin yaz mevsimiyle gelen ihtiyaçlarını "Yaz Kredisi" ile karşılıyor.

Banka açıklamasına göre, "Halden anlayan banka" VakıfBank, müşterilerinin yaz aylarını rahat geçirebilmeleri için uygun vade ve ödeme seçenekleriyle dolu kredi kampanyaları başlattı.

Kamu çalışanları yüzde 1,14’ten başlayan, emekliler ve özel sektör çalışanları ise yüzde 1,16’dan başlayan faiz oranlarıyla VakıfBank’tan bin TL ile 90 bin TL arasında “Yaz Kredisi’ kullanabilecek.

Şubeye gitmeden cep telefonu üzerinden başvuru yapılabilen krediden yararlanmak için aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No. ve aylık gelir miktarı yazılıp 5724’e SMS göndermek yeterli olacak.

VakıfBank’ın yaz aylarına yeni bir otomobille girmek isteyenler için hazırladığı "Yaza Özel 0 Km Taşıt Kredisi" ise yüzde 1,11'den başlayan faiz oranı ve 48 aya varan vade seçenekleriyle sunuluyor.

Anahtar Kelimeler:
VakıfbankYaz Kredisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.