Vestel Perakende Akademisi'ne ödül

İSTANBUL (AA) - Vestel Perakende Akademisi (VPA), Stevie Ödülleri’nden 3 ödül aldı.Vestel'den yapılan açıklamaya göre, 15 yıldan bu yana düzenlenen Stevie Ödülleri’nde bu yıl Vestel; "Satışçı Eğitimleri" dalında altın,...

02 Ekim 2017 Pazartesi 12:09
Vestel Perakende Akademisi'ne ödül






İSTANBUL (AA) - Vestel Perakende Akademisi (VPA), Stevie Ödülleri’nden 3 ödül aldı.

Vestel'den yapılan açıklamaya göre, 15 yıldan bu yana düzenlenen Stevie Ödülleri’nde bu yıl Vestel; "Satışçı Eğitimleri" dalında altın, "Yetenek Geliştirme" ve "Yönetici Eğitimleri" dallarında ise bronz ödüle layık görüldü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, “Sektörde ilk olan Vestel Perakende Akademisi ile hem bayilerimizi hem de çalışanlarımızı aynı çatı altında buluşturduk. Uzman eğitmenlerimiz, perakende matematiğinden görsel mağazacılığa kadar birçok farklı konuda dersler veriyor. Hedefimiz sektörümüzde yol gösterici olmaktı" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.