Vodafone, Samsun'daki 4.5G altyapısını yeniledi

- Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Aksoy: - "Son bir yılda Samsun'daki 4.5G kapsamımızı yüzde 80 artırdık. Böylece Samsun'daki Vodafone aboneleri her yerden kesintisiz şekilde 4.5G teknolojisinden faydalanabilecek"

18 Temmuz 2017 Salı 14:57
Vodafone, Samsun'daki 4.5G altyapısını yeniledi






SAMSUN (AA) - Vodafone, ülkenin her yerinde 4.5G kullanıcısı olmasına öncülük etme vizyonu kapsamında altyapı yatırımlarına devam ediyor.

Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vodafone, Türkiye’deki en geniş 4.5G kapsamasına sahip operatörü olarak önemli bir altyapı yatırımına daha imza attı.

"4bucakG" stratejisi doğrultusunda 4.5G altyapısını her geçen gün güçlendiren Vodafone, son bir yılda Samsun'daki 4.5G altyapısını tamamen yenileyerek, şehirdeki kapsamasını da yüzde 80 artırdı.

3G teknolojisine göre 10 kat daha hızlı olan 4.5G deneyimini en uygun seçeneklerle sunan Vodafone, Samsunlu kullanıcılara 6 Temmuz-6 Ağustos tarihlerinde 4 GB'lık internet paketini de hediye ediyor.

Son bir ay içinde 4.5G kullanımı yapmayan abonelerin yararlanabileceği kampanyaya "4bucakG" yazıp 4545'e yollayarak katılım sağlanabiliyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Türkiye'de en çok 4.5G abonesi olan operatör olarak abonelerine hızlı ve hesaplı internet deneyimi yaşattıklarını belirtti.

Vodafone olarak aboneleri dijital dünyanın olanaklarından en üst düzeyde faydalandırmayı hedeflediklerini vurgulayan Aksoy, şöyle devam etti:

"Bu doğrultuda 4G ve üstü teknolojilerdeki global deneyimimizi Türkiye'ye de taşıyoruz. 10 bini aşkın çekim noktasıyla Türkiye'nin 81 iline 4.5G hizmeti sunmaya devam ediyoruz. 3G teknolojisine göre 10 kat daha hızlı olan 4.5G'yi Türkiye'nin en ücra köşesine kadar götürme hedefimiz doğrultusunda başlattığımız '4bucakG' stratejimizin en önemli ayağını da kapsama alanımızı genişletmek oluşturuyor. Bu kapsamda son bir yılda Samsun'daki 4.5G kapsamımızı yüzde 80 artırdık. Böylece Samsun'daki Vodafone aboneleri her yerden kesintisiz şekilde 4.5G teknolojisinden faydalanabilecek."

Faturaya ek hiçbir ücret ödemeden kullanılabilen 4.5G teknolojisi ile yüksek kaliteli ses görüşmesi "VoLTE"nin yanı sıra görüntülü konuşma yapılabileceğine işaret eden Aksoy, "Cihazınızın veya SIM kartınızın bu teknolojiyle uyumlu olup olmadığını kolayca öğrenebilirsiniz. Türkiye'deki en geniş 4.5G kapsamasına sahip Vodafone olarak sunduğumuz bu hizmetin kalitesini ve kapsama alanını artırmak için yatırımlarımıza aralıksız şekilde devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.