Vodafone Türkiye, tedarikçileriyle gelecek vizyonunu paylaştı

- Vodafone Türkiye’nin tedarikçi bilgilendirme toplantısı Supplier Day 2017, 100'ün üzerinde tedarikçi firmanın yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi

13 Kasım 2017 Pazartesi 11:10
Vodafone Türkiye, tedarikçileriyle gelecek vizyonunu paylaştı






İSTANBUL (AA) - Vodafone Türkiye, birlikte çalıştığı firmaları geleceğin dünyasına davet etmek ve iş birliklerini artırmak amacıyla tedarikçileriyle bir araya geldi.

Şirketin açıklamasına göre, Vodafone Türkiye Tedarik Zinciri Direktörü Cem Sonat Yüksel'in ev sahipliğinde düzenlenen tedarikçi bilgilendirme toplantısı Supplier Day 2017, 100'ün üzerinde tedarikçi firmanın yöneticilerini ağırladı.

Vodafone Türkiye'nin dijitalleşme konusundaki yeni vizyon, hedef ve stratejilerinin anlatıldığı toplantıda, şirketin tedarikçileriyle olan ilişkilerinde dijitalleşmenin her geçen gün artan rolüne dikkat çekilirken, geleceğin iletişim dünyasında "dijital operatör" olarak varlık göstermenin önem kazanacağı vurgulandı.

Toplantıda ayrıca, iş sağlığı ve güvenliğinin Vodafone için anlamı ve bu vizyonun tedarikçiler tarafından benimsenmesinin öneminin yanı sıra etik, kurumsal güvenlik, sözleşmeler ve hukuk konularında Vodafone'un yaklaşımı paylaşıldı.

Etkinlikte, yıllık yaklaşık 3 milyar lirayla Türkiye'nin en büyük satın alma bütçelerinden birine sahip olan Vodafone'un, gelecek dönem satın alma stratejilerinde her firmanın kendi faaliyet alanında sunduğu fayda ve çözümlerle birlikte sergilediği uzmanlık ve kurumsallığın da belirleyici olacağı mesajı verildi.

Vodafone Türkiye'nin tedarikçileri ile birlikte müşterilerine, topluma ve ülkeye sağladığı katma değerin anlatıldığı toplantıda, yerli tedarikçi ve üreticilere olan güvenin altı çizildi. Dünya genelinde önemli bir satın alma hacmi bulunan Vodafone’un yerli tedarikçilere diğer pazarlarda da yaygınlaşmaları yolunda önemli fırsatlar sunduğu vurgulandı.

Ülke genelinde 800'ün üzerinde tedarikçi firmayla çalışan Vodafone, halihazırda ekosisteminde bulunan 43 bin paydaşı ile faaliyet gösteriyor.

Anahtar Kelimeler:
Vodafone Türkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.