Volvo Türk gazetecilere domuz eti yedirmiş, kiliseye götürmüş

Yeni model tanıtımı için diğer markalara fark atmak isteyen Volvo, bir skandala imza attı. Önce basın mensuplarına domuz eti ikram eden şirket, tanıtım turunu Kadıköy'de bir kilisede düzenlenen etkinlikle noktaladı.

17 Mayıs 2018 Perşembe 03:38
Volvo Türk gazetecilere domuz eti yedirmiş, kiliseye götürmüş






Volvo Türk gazetecilere domuz eti yedirmiş, kiliseye götürmüş


Haber doğruysa tam bir skandal! İstanbul'da yeni modelinin basın tanıtımını yapmak isteyen dünya markası Volvo, gazetecilere önce domuz eti ikram etmiş, ardından Kadıköy'de bir kilisede düzenlenen etkinliğe götürmüş. 

Bugün Yeni Söz Gazetesi'nde Koray Taşdemir imzasıyla yayınlanan bir haberde, Volvo'nun tanıtım etkinliğinde yaşanan rezalet konu edilmiş. Çinli Geely Holding’in çatısı altında faaliyet gösteren İsveçli Volvo geçtiğimiz hafta İstanbul’da gerçekleştirdiği yeni modelinin tanıtımında müslüman ülkede olduğunu bile bile skandala imza attı.Tanıtıma gelen gazetecilere 'domuz eti' yediren Volvo, ardından basın mensuplarını kiliseye götürdü. Gazete haberine konu olan olayı okurlarına duyururken şu soruyu sordu; Volvo otomobil mi satıyor misyonerlik mi yapıyor?

Türk otomobil kullanıcısının teveccühünü kazanmış bir otomobil markası olan Volvo Cars geçtiğimiz günlerde tam bir skandala imza attı. Bir modelinin tanıtımını günü birlik olarak İstanbul’da gerçekleştiren Volvo Müslüman ülkede olduğunu bile bile gazetecilere domut eti yedirmiş. Tanıtıma davet ettiği otomobil gazetecilerini Kadıköy’de bir kafede ağırlayan Volvo, ikram olarak sunulan et ürünlerinin domuz etinden üretildiğini davet ettiği gazetecilere söylememiş.


DOMUZ ETİ ÜRÜNLERİNİ NİYE YEDİRİRSİN?


Volvo, domuz etinden üretilmiş ürünleri gazetecilere yedirdikten sonra, kiliseye götürüp müzik dinletmiş. Ancak Türkiye’de misyonerlik faaliyetinde bulanan örgütlerin yaptığı bir davranış sergileyen markanın neyi amaçladığı merak ediliyor. Volvo’nun yetkililerine soruyoruz: ‘Otomobil mi satıyorsunuz misyonerlik mi yapıyorsunuz?’ Açıkcası Volvo yetkilileri, Türk milletinin haram olan domuz eti konusunda ne kadar hassas olduğunu bilmeyecek değildir.

Anahtar Kelimeler:
Volvo
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.