Yabancı sermayenin gelişi hızlanacak

11 Temmuz 2018 Çarşamba 05:26
Yabancı sermayenin gelişi hızlanacak






Yabancı sermayenin gelişi hızlanacak


 
CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, Ankara'da önceki gün düzenlenen yemin törenin ardından resmen yürürlüğe giren yeni yönetim sisteminin Türkiye'de güven istikrarın sağlanacağını söyledi. 


İş dünyası, yeni yönetim sistemine geçen Türkiye'nin yakın geleceğinden umutlu. CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem yeni sistem ile daha çok istihdam sağlayacak yatırımların önünün açılacağını söyledi. Erem yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;  

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile artık yerli ve milli bir döneme merhaba dedi. Yeni sistem ile beraber, oluşturulan yeni kabinenin Türkiye’yi 2023 hedeflerine, 2053 ve 2071 vizyonlarına daha hızlı ulaştıracağına inanıyorum. “Vakit nakittir”. Yeni dönemde hızlı kararlar alınarak daha çok üretilecek, daha çok ihracat yapılacak, daha çok istihdam sağlanacak ve daha çok büyümeye odaklanılacak.   Güven ve istikrarın sağlandığı bu dönemde, reformların hayata geçirilmesiyle birlikte yabancı sermayenin Türkiye’ye girişi de hızlanacak. Türkiye dünyanın en gelişmiş 10 ekonomisinden biri olacak. Bu vesile ile Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve yeni kabineye başarılar diliyorum.

Anahtar Kelimeler:
Ceyda EremCNR Holding
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.