Yaz sıcaklarında, en uzun süren tazeliği sağlayan buzdolabı

Uzun ömürlü performansı garanti eden Samsung’un en çok tercih edilen buzdolabı serisi RT6000, sunduğu uzun süreli tazelik özelliğiyle tüketicilerin beğenisini kazanıyor

13 Temmuz 2015 Pazartesi 11:08
Yaz sıcaklarında, en uzun süren tazeliği sağlayan buzdolabı






Yaz sıcaklarında, en uzun süren tazeliği sağlayan buzdolabı

Uzun ömürlü performansı garanti eden Samsung’un en çok tercih edilen buzdolabı serisi RT6000, sunduğu uzun süreli tazelik özelliğiyle tüketicilerin beğenisini kazanıyor

Tüm yiyeceklerin en uzun süre tazeliğini koruması için Türkiye pazarına özel olarak tasarlanan 10 yıl kompresör garantili Samsung buzdolapları, üstün performans ve enerji tasarrufu sunan yapısıyla tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Türkiye’deki tüketicilerin alışkanlık ve ihtiyaçları belirlenerek son teknoloji ile tasarlanan ve sadece Türkiye pazarında satışa sunulan buzdolaplarının eşsiz dijital invertör kompresörü, durarak tekrar tekrar çalışmak yerine 7 seviye arasında soğutma talebine karşılık veren otomatik uyumuyla öne çıkıyor. All-Around Cooling ile her bir köşeyi istenilen seviyede soğutan Samsung buzdolapları, yiyeceklerin uzun süre tazeliğini korumasını sağlıyor.

Özellikle buzdolabındaki yiyeceklere ulaşmakta zorluk yaşayanların seveceği tasarımıyla öne çıkan ürünler,  “Easy Slide” raf yapısıyla tüm sebze ve meyvelere kolayca ulaşılma fırsatı sunuyor. Geniş iç hacim, saklamak istenen tüm yiyecekler için tüketicilere en uygun ortamı hazırlıyor. Geliştirilen nem seviyesini koruma özelliği sayesinde, sebze ve meyveler tazeliğini uzun süre kaybetmiyor.

Şık tasarım mutfaklara taşınıyor

Metalik dış görünümü ve tasarımıyla da Türkiye’deki tüketicilerinin beğenisini kazanan buzdolabı serisi, harici LED ekranı ile şıklığı mutfaklara taşıyor. Bakteri karşıtı koruyucusu ile her zaman temiz ve hijyenik olan buzdolabı serisi, çoklu saklama sepetiyle soğuk tutulması gereken birbirinden farklı gıdalar için özel alanlar sunuyor.

Uzun ömürlü LED aydınlatma sistemi, tüketicilerin daha parlak ve daha tasarruflu bir buzdolabıyla tanışmasını sağlıyor. Hem buzdolabının hem de dondurucunun en üst köşelerinde yer alan LED ışıklar, tüm arananların kısa sürede bulunmasına yardımcı oluyor.

Çoğunlukla sorun yaratan büyük şişeler Türkiye pazarına özel olarak tasarlanan 10 yıl kompresör garantili Samsung buzdolapları serisinde  kolayca saklanabiliyor. Kapıda yer alan raf kısmı 3 litreye kadar olan şişelerin saklanmasına imkan tanırken konserveler için iki ayrı saklama alanı veriyor.

Samsung buzdolabı seri 450-550 litre kapasite, 70-79 santimetrelik genişlik, 178-185 santimetrelik boy seçenekleriyle Türkiye’deki mutfak yapısına uygun bir seçenek olarak öne çıkıyor. çok özel fırsatlarla Türkiye’deki tüketicilerin beğenisine sunuldu.
Son Güncelleme: 13.07.2015 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.