Yeni emekliler ilk maaşını Yapı Kredi'den çekebilecek

- Bankanın SGK ile imzaladığı protokol kapsamında, 1 Ağustos'tan sonra emekli olanlar ilk emekli maaşlarının ve ikramiyelerinin yatırılması için Yapı Kredi'yi seçebilecek

08 Ağustos 2017 Salı 11:50
Yeni emekliler ilk maaşını Yapı Kredi'den çekebilecek






İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi'nin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile imzaladığı protokol kapsamında 1 Ağustos'tan sonra emekli olanlar ilk maaşlarını bankadan alabilecek.

Bankanın açıklamasına göre, söz konusu tarihten sonra emekli olanlar, ilk emekli maaşlarının ve ikramiyelerinin yatırılması için Yapı Kredi'yi seçebilecek.

Emekli maaşlarının yatırılması için Yapı Kredi'yi tercih edenler, toplam 450 TL'ye kadar nakit TL kampanyasından yararlanabilecek. Yeni emekliler, en son çalıştıkları kuruma ve SGK'ya iletecekleri form ile hızlı ve kolay bir şekilde Yapı Kredi müşterisi olabilecek.

Açıklamada, konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Grup Direktörü Serkan Ülgen, emekli bankacılığı alanında müşteri odaklı bankacılık anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek, bu kapsamda son olarak SGK ile anlaşma yaptıklarını, ilk maaş alımı için tercih edilebilecek bankalar arasında yer aldıklarını aktardı.

Yapı Kredi olarak Türkiye'de toplam nüfusun yüzde 14,3'ünü oluşturan 11,3 milyon emeklinin hayatlarını kolaylaştıran ürün ve hizmetler sundukları bilgisini veren Ülgen, şu değerlendirmelerde bulundu:

"SGK anlaşmamız doğrultusunda da 1 Ağustos itibarıyla emekli olanlar ilk maaş bankası olarak bankamızı tercih edebilecek ve sunduğumuz tüm avantajlardan faydalanabilecek. Yapı Kredi'yi seçen yeni emeklilerimiz 450 TL'ye kadar nakit TL kampanyamızdan faydalanabilecek. Bunun yanı sıra yeni emekliler avantajlı faiz oranlarımız ile birikimlerini en iyi şekilde değerlendirebilecek. Hizmette sınır yoktur anlayışımızla tüm emekli müşterilerimizin yanında olmaya ve ihtiyaçlarına yönelik bankacılık hizmetleri geliştirmeye devam edeceğiz."

Anahtar Kelimeler:
Yapı Kredi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.