Yeşilçam'dan genç girişimcilere ünlü fabrikatör Hulusi Kentmen fırsatı

Türk sinema tarihine fabrikatör rolleri ile damgasını vuran Hulusi Kentmen'in cömertliğini, gençlere karşı cana yakınlığını örnek alan Yeşilçam Kahve Evi, genç yatırımcılara için Franchise fırsatları sunuyor.

30 Nisan 2019 Salı 01:09
Yeşilçam'dan genç girişimcilere ünlü fabrikatör Hulusi Kentmen fırsatı






Yeşilçam'dan genç girişimcilere ünlü fabrikatör Hulusi Kentmen fırsatı

 
Türkiye'nin yeme içme sektöründe en özgün markası olarak öne çıkan Yeşil Çam Kahve evi, franchise yatırım bedelini 100 bin TL'ye çekerken, genç girişimcilere eğitim fırsatı da sunuyor. Türkiye genelinde halen 57 şubesi bulunan Yeşilçam Kahve Evi'nin özgün mekan tasarım desteği yatırımcılara önemli katkı olarak öne çıkıyor.

Yeni mekanların tasarım ve iç dekorasyonunu uzman ekibine bırakan Yeşilçam Kahve Evi kurucusu Ali İhsan Demirbilek, sektöre yatırım yapmak isteyen gençlere büyük önem verdiklerini belirterek "Onlar geleceğin büyük iş insanları olacak, mekan işletmeciliği ile hayata atılan gençlerimize, markamıza yakışır destekler veriyoruz. Bu yıl yurt içinde 20, yurt dışında 10 şube açılışımız var. Krizlere rağmen büyüyen bir sektör, gençler bu trendi iyi biliyor. Onlarla çalışmak bize yeni ufuklar açıyor" dedi.

KAHVE MEKANLARINDA MARKA MÜCADELESİ 

Türkiye genelinde küresel markaların hızla şubeleştiğine  dikkat çeken Demirbilek şu bilgileri verdi; "Sektör içinde en özgün marka olarak biliniyoruz. Gençlerin Yeşilçam tercihi, ülkemizin kültürel özelliklerine gösterdiği saygı bizi gururlandırıyor. Geçtiğimiz yıl 65'den fazla kahve - mekan işletme markası zincirinin kıyasıya rekabet ettiği Türkiye'de bu alanda bin 650 şube var. Yıl sonuna kadar Türkiye'deki şubelerin sayısı 2 bini geçebilir. Yatırımcıya hızlı nakit akışı sağlayan, kar bırakan ve sürekli yeniliklerle heyecanlı bir sektörün yerli öncülüğünü yapıyoruz. Bizimle çalışan tüm yatırımcılar ikinci üçüncü şubeyi açmak için çaba harcıyor,"dedi.

Anahtar Kelimeler:
Yeşil Çam KahveFranchise
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.