Zorlu Enerji’ye kira sertifikası ihracıyla ödül verildi

ANKARA (AA) - Zorlu Enerji, gerçekleştirdiği en büyük kira sertifikası ihracıyla Bonds&Loans Ödülü'ne layık görüldüğünü bildirdi.Şirket tarafından yapılan yazılı açıklamada, 3 Ekim 2017'de gerçekleştirilen ihracın 200...

16 Şubat 2018 Cuma 15:18
Zorlu Enerji’ye kira sertifikası ihracıyla ödül verildi






ANKARA (AA) - Zorlu Enerji, gerçekleştirdiği en büyük kira sertifikası ihracıyla Bonds&Loans Ödülü'ne layık görüldüğünü bildirdi.

Şirket tarafından yapılan yazılı açıklamada, 3 Ekim 2017'de gerçekleştirilen ihracın 200 milyon lira tutarında olduğu belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Zorlu Enerji sektöründe bir ilke daha imza atarak Bonds&Loans Ödülü aldı. 200 milyon lira tutarında gerçekleştirilen ve halen Türkiye’de reel sektörün gerçekleştirdiği en büyük kira sertifikası ihracı olan bu işlem, enerji sektöründe ilk kez Zorlu Enerji tarafından kullanıldı. Zorlu Enerji, sektöründe bir ilk olarak reel sektörün gerçekleştirdiği en yüksek meblağlı kira sertifikası ihracına imza attığı için ödüle layık görüldü."

Açıklamada ayrıca, Bonds&Loans Ödülü'nün 2013'ten bu yana başta bankalar ve finansal kurumlar olmak üzere farklı organizasyonların gerçekleştirdikleri finansal işlemler ve gösterdikleri performanslara göre verildiği de vurgulandı.

Anahtar Kelimeler:
Zorlu EnerjiBonds & Loans
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.