ZUBİZU yılbaşında 200'ün üzerinde markayı ağırlayacak    

 Türkiye’nin en iyi markalarının katılacağı “ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri” Volkswagen Arena’da 12 - 13 Aralık’ta gerçekleşecek.

30 Kasım 2018 Cuma 05:19
ZUBİZU yılbaşında 200'ün üzerinde markayı ağırlayacak    






ZUBİZU yılbaşında 200'ün üzerinde markayı ağırlayacak    

   Türkiye’nin en iyi markalarının katılacağı “ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri” Volkswagen Arena’da 12 - 13 Aralık’ta gerçekleşecek. Her yıl binlerce ziyaretçinin katıldığı etkinlikte 200’ün üzerinde marka ve tasarımcı yer alacak.ZUBİZU tarafından 12-13 Aralık tarihlerinde düzenlenecek ’ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri’ her yıl olduğu gibi bu yıl da heyecanla bekleniyor. Vodafone ve American Express Card’ın ana sponsorluğu ile Avon, Lindt ve Vestel’in co-sponsorluğunda Volkswagen Arena’da gerçekleşecek ‘ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri’nde ünlü isimlerin markaları, stil danışmanlığı, seçkin menüler ve ZUBİZU üyelerine özel ayrıcalıklar alışveriş severleri bekliyor.

  Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan ‘ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri’ yine ilgiyle takip edilen dünyaca ünlü markalara, tasarımcılara ve butik Türk markalarına ev sahipliği yapacak.Her yıl artan ziyaretçi sayısıyla yılın en önemli alışveriş etkinliği haline gelen ‘ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri’ Çarşamba ve Perşembe günü saat 10:00-20:00 arasında misafirlerini ağırlayacak.

Alışverişle eğlence birleşiyor

‘   ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri’nde American Express Card ve Vodafone tüm ZUBİZU kullanıcılarına sağlanacak indirim ayrıcalıklarına ek olarak indirimler sunacak. Vestel, en yeni ürünleri ile gerçekleştireceği workshopların yanı sıra Mix&Go ile smoothie tadımı gerçekleştirecek. AVON’un en çok sevilen ürünleriyle yer alacağı etkinlikte ziyaretçiler makyaj deneyimi yaşama fırsatı da bulacak. Lindt’in çikolata tadımlarının da olacağı ‘ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri’nde, Vogue dergisi editörleri de yer alacak ve kendi önerilerini ‘Vogue Seçti’ etiketleriyle ziyaretçilerle paylaşacak.Haziran ayında yeni çıkarttığı markası Micaelle ile sadece online’da satış gerçekleştiren Billur Saatçi’nin yeni tasarladığı koleksiyonu da ilk defa bu etkinlikte yer alacak. Yüzlerce markanın katılımıyla yılın en renkli alışveriş etkinliğinin gerçekleşeceği ‘ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri’ne giriş ücretsiz olacak.

Son Güncelleme: 30.11.2018 03:22
Anahtar Kelimeler:
ZUBİZU
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.