Fener Işıl Işıl
    Nefes kesen haftada liderlik koltuğuna Fenerbahçe oturdu.
   Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı farklı yenerek maç fazlası ile liderlik koltuğunu kapmasının ardından Galatasaray, Trabzonspor'a yenilince gözler Fenerbahçe Bursaspor maçına çevrildi.
   Fenerbahçe bu maçı alırsa uzun bir aradan sonra tekrar liderlik koltuğuna oturacaktı.Ancak karşısında Bursaspor gibi sıkı bir rakip vardı.
   Fenerbahçe ilk yarıda beklenenen oyununu gösteremedi.Kyut'ın ısınma hareketlerinde sakatlığının nüksetmesi sonucu İsmail Hoca tercihini Emenike'den yana kullandı.Ancak İsmail Hoca'nın bu akıl almaz inadı koskoca ilk yarıda sarılacivertlilerin etkisiz atakları ile geçti.
   İkinci yarı Emenike,Hasan Ali Kaldırım tercihi sarılacivertlileri kendilerine getirdi.Oyunun hakimi sarılacivertlilerin eline geçti.Gökhan Gönül,Caner,Sow,Webo ve Alper maçı alıp götürdüler.
   Sarılacivertlilern ikinci yarıda üstün ve güzel oyunlarının tek eksiği gol atmasıydı.84'inci dakikada baskı sonuç getirdi ve Webo sarılacivertlilerin derin nefes almasını sağlayan ve liderlik koltuğuna oturtan golü attı.
   Sarılacivertliler kendi evlerinde oynadıkları maçlarda seyirci baskısını üzerlerinden atamıyorlar.Maçın başında gol atamazlarsa takım olarak stres yapıyorlar.Erken gol atarlarsa oyunun baştan sona üstün oynuyorlar.Bu da doğal zira artık hata affetmeyen haftalara girdik.Oyundan çok sonucun önem kazandığı bu son virajlarda sarılacivertli futbolcuların stresi de normal karşılanmalı.
   Haftaya Eskişehirspor maçı var.Liğde zor günler yaşayan Eskişehirspor maçının kolay geçeceği söylenemez.Ancak sarılacivertlilerin bu dakikadan sonra liderlik koltuğunu kolay kolay vereceklerini sanmak biraz fazla iyi niyetli olmayı gerektirir.
   Son sözümüz Fenerbahçe Erkek Basket Takımına Maccabi'yi İsrail'de 75-74 yenerek Madrid biletini cebine koydu.TEBRİKLER FENERBAHÇE  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.