Fenerbahçe ağır yaralı

   Geçtiğimiz hafta uzun zaman sonra ilk mağlubuyetini Beşiktaş’tan alan sarılacivertliler evinde Akhisarspor’a da kaybederek lig yarışında ağır yara aldı.

   Kendi evinde fikstür avantajını bu kadar kötü kullanan bir takım olamaz.Bunun için mağlubiyetin nedenlerine iyi bakmak lazım.

   Bu alınan ağır yaranın sebeplerinin başında ilk sırada takım kaptanı Volkan geliyor.Kupa maçında son derece gereksiz kendine ve takımına yakışmayacak bir şeklide kırmızı kart alıp bu kritik maçta takımını yalnız bıraktı.Ve kalede Kameni sezonun en kötü futbolunu oynayarak acemice 3 gol yedi.

   Akhisarspor’u sarılacivertliler yabana atmasınlar.Son kaybettikleri şampiyonlukta da 2-1 evinde kaybetmişlerdi.Bu senede Akhisar sarılacivertlilerin uzun süren yenilmezlik serisine son vermişti.Dolayısıyle Akhisarspor maçının son derece zor geçeceği başından belliydi.

   Yenilğinin bir diğer sorumlusu da takımın patronu olarak teknik direktör Aykut Hoca.Son kupa maçının en iyi futbolunu oynayan Şener ve Aatıf yedek.Anlamak mümkün değil.Maç başlıyor 16 dakika rakip takıma şut yok ama kendi kalesinde gol var.1-0 yetmiyor maç 2-0 oluyor.Rakip maç boyunca 4 kere geldi, 3 tanesi gol oldu.İki haftada sarılacivertliler kalelerinde 8 gol gördüler.Bunun 6 tanesini Kameni yedi.Bu ciddi bir sorun.

   Aykut Kocaman maça ağırlığını koyamadı.Oyunu iyi okuyamadı.Üstelik rakibin teknik direktörü Okan Buruk cezalı trübünde.Yazık olan taraftara oluyor.Bu soğukta maça geliyorlar.İyi futbol seyretmek istiyorlar.Ve tüm sezon evinde ızdırap.Tüm takım teknik heyeti ve futbolcular bu maçlarını para ödeyerek seyretseler bir daha seyretmezler.Ve taraftar ile aramız bozuk diyor Aykut Hoca.Nasıl düzgün olsun.Nasıl düzelecek.Aynı şey yönetim içinde geçerli.

   Fenerbahçe’de artık değişim şart.Her alanda.Yönetim, teknik heyet, değişim şart.Bunu zaten sarılacivertlilerde yapacaktır.

   Maça dönecek olursak.Sarılacivertliler adına anlatılacak çok fazla birşey yok.Kendi evinde hala yan paslarla ağır hareketlerle rakibin üstüne gitmeye çalışan bal yapmayan arı gibiler.Kolay gol yeme rahatsızlığı hala devam ediyor.Bunun da sebebi teknik heyet.Oyunu iyi okuyamadılar, gerekli müdahaleleri zamanında yapamadılar ve en önemlisi ilk onbirde doğru kadro ile çıkmadılar.

   Oyuncularda Mehmet Topal, Souza bugün kötü oynadılar.Fernadao forvette istediği topları alamadı, dolayısıyla etkisizdi.Giuliano en kötü futbolunu oynadı.

   Sonuçta Fenerbahçe şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldı.Bundan sonraki oynayacağı maçların hepsini kazanması lazım.Bunun içinde teknik heyet başta olmak üzere futbolcularda ellerinden gelenden fazlasını yapmaları lazım.Bekleyip görecez.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.