Fenerbahçe avrupada rakibini bekliyor

   UEFA Avrupa Lig maratonunda ilk 16 takım arasına girmeyi başaran sarılacivertliler yarın çekilecek kurada rakiplerini bekliyorlar.

   Zorlu geçmesi beklenen Lokomotiv Moskova sarılacivertliler için çok zor olmadı.Diego cezası nedeniyle forma giyemediği karşılaşmada görev alan Ozan görevini eksiksiz yerine getirdi.

   İlk maçta rakibi adeta sahadan silen sarılacivertliler bu maçta kendilerini ilk maçtaki kadar zorlamadılar.Oyunu rölantiye alarak kontrollü oynadılar.

   Maçta merakla beklenen Van Persie ilk onbirde yer alacak mı sorusu da  yanıt buldu.Van Persie ilk onbirde yer aldı.Böylelikle Pereira ile arasında soğuk rüzgarlar esen Van Persie krizi yüzlerin gülmesi ile şimdilik sona ermiş gibi göründü.

    Fenerbahçe oyuna beklenen onbir kadrosu ile çıktı.Maçı kontrolü altına alarak 2-0 ‘lık skorun avantajını kullanmak istediler.İlk yarıda bunu başarılı bir şeklide uyguladılar.İlk yarının sonuna doğru Fabiona’nın hatasından defans hazırlıksız yakalanınca golü de kalesinde buldular.

   Ancak bu gol Fenerbahçe’nin oyun düzenini ve moralini bozmaya yetmedi.Oyunun kontrolü yine sarılacivertlilerde oldu.82.ci dakikada Mehmet Topal’ın golü turun kapısını ardına kadar açtı.

   Fenerbahçe’de aksayan oyuncu Nani oldu.Beklenen Nani’yi sahada göremedik.Volkan çok çalıştı,Van Persie rakibi defansa kilitledi,orta sahada ise Mehmet ve Souza her zamanki sade ama etkili oyunlarını oynadılar.Zaten Pereira Nani’nin oyunundan memnun olmadı ve Alper’le yer değiştirdi.Pereira maçı garantiye almak için Ozan,Kadlej değişikliğine gitti.Sonuçta sarılacivertliler 1-1’lik skorla turu geçtiler.

   Fenerbahçe avrupa arenasında şimdi rakibini beklemeye başladı.Umarız güzel bir rakip gelir.Avrupa yolunda yolun açık olsun Fenerbahçe.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.