Fenerbahçe bir bir eriyor

   Geçen hafta zorlu Bursa deplasmanında altın değerinde 3 puanı elinden kaçıran sarılacivertliler bu hafta evinde oynadıkları Kasımpaşa maçından da 1puana razı oldular.
   Maça rakibi ileri çıkartmadan önde basarak başlayan sarılacivertliler kapanan Kasımpaşa defansını bir türlü çözemediler.Özellikle ilk yarıda sahada Kasımpaşa istediği oyunu ve sonucu aldı.Uzun aradan sonra forma şansı bulan Van Der Wiel,Stoch ve sakatlıktan yeni dönen Volkan Şen ilk yarıda çok kötü bir futbol sergilediler.Yine aynı şekilde Mehmet Topal ve Souza bu sezon en kötü futbollarını oynadılar.Sürekli pas hatası yaptılar.  
   İkinci yarıda Volkan,Ozan ile  biraz hareketlenen sarılacivertliler bir türlü Kasımpaşa defans buloğunu aşamadılar.İkinci yarıda Musa Sow yerine giren Fernandao iki kere topla buluşmasına ragmen istediği gol vuruşunu yapamadı.
   Kasımpaşa sahaya önce defans ve sonra yakalarsam bir kontrak golü ile sonuca gideyim mantığı ile çıkmış.Böyle olunca 10 kişi defans yaptılar.Kapanan bu savunmayı uzaktan şutlarla açmaya çalışan sarılacivertliler bunda da başarılı olamadılar.Ozan Tufan ve Volkan ikinci yarı biraz silkindi maça asılmaya çalıştı.Ama yeterli olmadı.
   Fenerbahçe geçen hafta yazdığım gibi kafalarında oyuncular için lig bitmiş.İnançları hırsları yok.Herşeyden önemlisi takımı toparlayacak 10 numara yok.Ne oynamak istedikleri futbol belli ne de oynadıkları oyun.Bu tür maçlarda elinizde iyi bir 10 numara oyuncunuz varsa kilidi açar.Fenerbahçe’nin lig başından bu yana en büyük sıkıntısı 10 numara.
   Bir takım düşünün devre arasında satmak istedikleri oyunculardan medet umuyor.Stock,Van Der Wiel sahada.Şener,Salih sağlamsa neden yedek.Advocaat Mehmet Topal ve Souza yerine sahada birşeyler yapmaya çalışan Ozan'ı oyundan aldı.Anlayacağınız teknik direktörde artık takımı bırakmış
   Kapanan defansları ancak iyi bir oyun kurucu ile araya atılacak toplarla açarsınız.Maçı defalarca izleyin sarılacivertlilerin böyle pozisyonları yok.Olmayınca doğal olarak sonuç böyle oluyor ve seyirci maça ilgi göstermiyor.Seyirci iyi futbol bekliyor.Alamayınca da maça gelmiyor,gelenler de maç sonu yönetim istifa diye sesleniyorlar.
   Artık avrupa ve Türkiye kupası maçları daha önemli oldu,sarılacivertliler için.Oradan alacakları iyi netice ile taraftarlarını mutlu edebilecekler.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.