Zorlu Bursa deplasmanında maçın daha ilk dakikalarında Caner'in hatasından mağlup duruma düşen Sarı-Lacivertliler Kyut'ın orta yaptığı topun ağlara gitmesi ile beraberliği yakaladı ve bir puana Razı oldu.

   Razı oldu diyoruz zira maçın son onbeş dakikasında Bursaspor'un kaleyi bulan şutları gol olsa maç çok farklı biterdi.

   Volkan ,Hasan Ali çok kritik şutları kurtararak takımlarının bir puan almasına Katkıda bulundular.

   Bursaspor Şenol Hoca ile iyi şeyler yapıyor. Maçın büyük bölümünde sarılacivertlilerden üstün oynadılar. Topa hakimdiler ve çok net gol pozisyonlarını cömertçe harcadılar. Biraz sanşları olsaydı biraz top sevseydi kendilerini maç çok farklı biterdi. Bursaspor'un evinde misafir takımların işi gerçekten zor.

    Fenerbahçe'ye gelince gölden sonra biraz toparlandılar rakip alana baskı kurdular o kadar. Orta saha yok,defans yine herzamanki gibi birbirinden kopuk. Arka bloklara atılan her top tehlike oluyor.Hava toplarında hakimiyetleri yok. Sezon başından beri defans problemi devam ediyor. Orta sahada ise lider boşluğu devam ediyor. Dolayısıyle forvetten gol beklemekte biraz iyimser tahmin olarak kalıyor.

    Takım da ahenk yok.Futbolcularda bir tutukluk hali var. Volkan yapmadığı yapamayacağı hataları yapıyor. Topa boş çıkışlar yapıyor. Yine defansta Caner eski Caner değil. Yanına birde asabi hali eklenmiş. Bu anlayışla Maçları zor tamamlar. Gökhan Gönül eski formundan çok uzak. Meireles kaleye iki net pozisyon yakaladı dağları taşları dövdü. Onları atamayacaksan Sarı-Lacivertli formayı unut.

    Tüm bunlara rağmen Sarı-Lacivertliler lider.Bu durumda liğimizde futbol kalitesinin ne kadar düştüğünün belirtisi. Lig'de tüm takımlarımızda  futbollarında gözle görülen bir düşüş var.Bu doğal olarak Milli Takımıza da futbol olarak  yansıyor. Umarız bu durum kısa bir sürede düzelir. Ama bu takımlarımızın Arasında yine en çabuk  düzelecek Takımların BAŞINDA Sarı-Lacivertliler geliyor.

    İsmail Hoca işi zor ama bir o kadar da kolay. Zor Futbolcuları sahada ve saha dışında yönetmek kolay değil.Kolay oturmuş bir takım eğer kontrol sağlarsa işi rakiplerinden daha kolay.

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.