Fenerbahçe direklere ve hakeme takıldı

   Gençlerbirliği karşısında özellikle ilk yarıda bu sezonun en iyi Fenerbahçe’sini seyrettik.Futbol adına elinden geleni yaptılar.Ne var ki şans onların yanında değildi.İki tane topları direkten döndü.Hakem Mete Kalkavan hafta içinde Fenerbahçe teknik direktörü Aykut hocanın sözlerinin altına adeta imza attı.

   Fenerbahçe ve Gençlerbirliği her iki takım oyuncuları da futbol oynamak için iyi niyetle sahada futbollarını oynamak için uğraşırlarken hakem Mete Kalkavan oyunu çileden çıkarmayı bildi.Mete Kalkavan bu maçı tarafsız gözle seyretse herhalde kendine uzun süre maç vermez.Anlamak mümkün değil.Göz göre göre Valbuena'ya kasti faul yapan Kamah’ı ikinci sarıdan atmadı..Onun yapamadığını Gençlerbirliği teknik direktörü Ümit Özat yaptı oyundan aldı oyuncusunu.

   Maça dönecek olursak sarılacivertliler ilk yarı son derece etkin bir futbol oynadılar.Valbuena her ne kadar defansa fazla yardımcı olmasa ve zaman zaman kritik top kaptırsa da bu takımım değişmez ilk onbiriyim dedi.Oyuna kattığı pozitif ve ileriye dönük futbol anlayışı ile her zaman formayı hakediyorum dedi.Öyle ki maçtan sonra Gençlerbirliği teknik direktörü Ümit Özat Valbuena ismini ilk onbirde görünce tüm oyun planlarım altüst oldu diye samimi açıklamada bulundu.

   Ancak sarılacivertlilerin bu sene kendi kendilerine gol atma gibi bir huyları var.Ortada hiçbir tehlikeli pozisyon yokken Dirar kaleci Volkan’la anlaşmazlığı sonucu kendi kendilerini 1-0 mağlup duruma getirmeyi yine başardılar.Volkan’ın goldeki hatası büyük.Volkan gibi tecrübeli bir kalecinin böyle basit hatalardan gol yemesini anlamak mümkün değil.

   İkinci yarıya golle başlayan ve ardından galibiyet golünü de bulan sarılacivertliler yine defans hatasında beraberlik golünü kalelerinde gördüler.

   Maç bundan sonra koptu zaten.Sarılacivertlilerin birbirlerine olan inançları, güvenleri gitti.Maçın son yarım saatinde maç bitse de gitsek moduna girdiler.Doldur boşaltla gol aramaya başladılar.böyle olunca da kendi evinde çok değerli 2 puan kaybederek şampiyonluk yarışından uzaklaşmaya devam ettiler.

    Bu sene Fenerbahçe’nin rakibi kendisi.Bu duruma Aykut hoca ne yapsın.Fenerbahçe’nin artık önünde 3 kritik maç var.Haftaya deplasmanda Başakşehir, sonra sahasında Akhisar ve yine Beşiktaş deplasmanı.Bu 3 maçtan sarılacivertliler en az 6 puanla çıkmaları artık kaçınılmaz oldu.Bekleyip görecez.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.