Fenerbahçe evinde yenilmezliğini sürdürdü

    Öncelikle Başkent’te yaşanan hain saldırıyı kınıyor ve saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.Ve bu hain saldırıların artık son bulmasını temenni ediyorum.

  Maç öncesi bu tatsız haberden sonra izlediğimiz maçında tadı doğal olarak kaçtı.Maçı izlerken kulağımız ve aklımız Ankara'daydı.Yüreğimiz yandı.Dolaysısıyla maç kritiğini çok kısa tutacam.Fenerbahçe zayıf rakibi Kayserispor karşısında istediği oyunu oynadı.Pereira Braga ve Galatasaray maçını düşünerek haklı olarak Mehmet Topal’ı dinlendirdi.Onun yerine ön libero Kadlej oynadı.Bu sene ikinci defa aynı mevkide oynayan Kadlej görevini başarıyla yaptı.Forvette ise Fernandao ile oyuna başladı.

  Kayserispor’un gücü ve inancı kalmamış.Oyunun başından itibaren yenilgiyi kabul etmiş bir havada oynadılar.Oyuncularda sinirler son derece gergin.Ve faturasını 3 kırmızı kartla ağır ödediler.Tolunay hocadan sonra yerine gelen Hakan hoca takımda yeni ve daha istediği formatı kuramamış.Zamana ihtiyacı var.

   Fenerbahçe’ye dönecek olursak.Oyuna rahat ve sakin başladılar.Kapanan Kayserispor karşısında kilidi ise tecribeli forvet Van Persie açtı.Ve Fenerbahçe ile Kayserispor defansı arasında geçen maçı sarılacivertliler zorlanmadan kazandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.