FENERBAHÇE FARKLI KAZANDI. . . . .


Gaziantepspor maçının çok zor geçeceği belliydi.
Skora bakıp yanılmayın.
Gerçekten de Sarı-Lacivertliler için Gaziantepspor maçı zor geçti.
   Eğer maçın ilk yarısında Gaziantepspor eline geçirdiği fırsatları değerlendirseydi maç tam tersi bir skorla biterdi.
   Bruno Alvez'in üstün çabası ve birazdan şansı Sarı-lacivertlilerin hezimetten korudu.
   İsmail Kartal Hoca hala takımla oynamaya devam ediyor. Belli ki kendine güveni hala yok. orta sahada değişik bir kadro kurdu. Semeresini de az daha alıyordu. Gaziantepspor biraz Şanslı olsa maçı farka götürüyordu.
   Ilk Yarıda tel tel dökülen bir Fenerbahçe seyrettik. Tek ayakta duran defans Bloğu oldu.
   Maçın ikinci yarısında Diego Selçuk değişikliği maçın ikinci yarısına damga vurdu. Gaziantepspor'un sağ tarafinı iyi kullanan Sarı-Lacivertliler gitti gidiyor denilen macı farklı kazandılar. Son beş deplasman maçını da böylelikle kazandılar ve sadece kalelerinde bir gol buldular.
   Sarılacivertlilerin orta sahası bu maçta özellikle ilk yarıda rakibe çok pozisyon verdiler. Mehmet Topal'da Düşüş devam ediyor. En kısa zamanda düzelmesi gerekir.

Diego
çok kötü oynuyor. Takıma en ufak katkısı yok.
Buna karşın maç boyunca Koşan goller atan rakip defansı bunaltan Sow. Diğer maçlara göre bugün gününde olan bir Emenike maça damgasını vurdular.
Kalede ise Mert tutuk ve biraz ürkek oynadı. Ama önümüzdeki maçlarda yerine oturur.
    Galip gelen haklıdır derler. Bizde öyle diyelim. Sarılacivertliler beş farklı bir skorla maçı aldılar. Forvet Oyuncuları attıkları gollerle moral buldular.
   Gaziantepspor'a gelince. Yok artık dedirttiler izleyenlere, taraftarlarına. Bu kadar gol kaçırılmaz. Ellerine geçen fırsatları değerlendirseler maç ilk yarı sonucu kendi lehlerine farka giderlerdi. Okan Hoca takımını maça iyi hazırlamış. Tek eksikleri gol atamamak oldu.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.