Fenerbahçe fırsat tepti



    Fenerbahçe kendi evinde Osmanlıspor’a kaybettiği 2 puanla lig maratonunda çok önemli yara aldı.İlk darbeyi Antalya maçında alan sarılacivertliler Osmanlıspor’dan da bir darbe yediler.Bu sezon şampiyon olamazsa sarılacivertliler dönüp bu iki maça baksınlar.Bu maçlarda kaybedilen 5 puanı çok arayacaklar.
    Maça gelince değişik bir onbirle çıktı teknik direktör Pereira.Maçta Ozan,Alper,Volkan ilk onbirde yer alırken Nani,Diego,Fernandao yedekde kaldılar.
    Maçın ilk yarısında sarılacivertliler daha çok orta saha mücadelesi altında geçti.Osmanlıspor rakibini iyi analiz etmiş.Önce pozisyon vermemek adına mücadele ettller.Sarılacivertlileri önce durdurup sonra arkaya atılan toplarla kontrakla gol aradılar.Ancak her iki takımda defans blogunda çok pozisyon veren takım olmadılar.Dolayısıyle Osmanlıspor ilk yarıda istediği pozisyonları bulamadı.Fenerbahçe için ise Mehmet Topal’ın kaçırdığı pozisyon dışında konuşacak çok pozisyon olmadı.
    Fenerbahçe’de Braga maçından sonra form düşüklüğü gözle görülür ölçüde devam ediyor.Takım o eskisi formmunda değil.Doksan dakika rakibe basamıyor.İlk yarıda bunu net gördük.İlk yarıda orta sahada kör döğüşü izledik.Maça yetişemeyenler de üzülmesinler ilk yarıyı seyremedikleri için birşey kaçırmadılar.
    Pereira ilk yarıda bu onbiri neden tercih etti.Kendisi bu konuda umarım en iyisini biliyordur.Hafta içi antremanlardan ve oyuncuların son durumlarını en iyi kendisi biliyor.Onun için ilk yarıda Diego,Nani gibi as oyuncuları yedekte oturttu.
   İkinci yarıda Nani,Diego,Fernandao oyuna girince tek kale maç oynayan bir Fenerbahçe seyrettik.Ancak gol yollarında bu akam şanşları yaver gitmedi.Çok denediler ancak olmadı.Top bu akşam sarılacivertli futbolcuları sevmedi.
   Kalede Volkan ve defans bu akşam rahat bir maç çıkardılar.Orta sahada Mehmet Topal,Diego,Nani iyi oynadılar.Volkan Osmanlıspor’u iyi hırpaladılar.Van Persie biraz şanslı olsaydı golü bulacaktı.
   Dediğimiz gibi olmayınca olmuyor.Fenerbahçe çok denedi gol atmayı ama olmadı.Gözler şimdi Kasımpaşa-Beşiktaş maçına çevrildi.
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.