Fenerbahçe Galatasaray’ı elinden kaçırdı

   Lig’e fırtına gibi giren Galatasaray evinde Fenerbahçe’ye yenilmekten kurtuldu.Maça hızlı başlayan Galatasaray oldu.Fenerbahçe daha çok kontrollü oynayarak maça başladı ve yakalacağı pozisyonlarla golü bulmayı amaçladı.Maçta haken Cüneyt Çakır Fenerbahçe aleyhine çaldığı düdüklerle maçı berabere bitirmeyi sağladı.İlk yarıda Janssen’in golünü gereksiz yere saymadı.Ve Fenerbahçe’nin penaltısını vermedi.

   Fenerbahçe maçta son derece kontrollü oynadı.Oyunun da mutlak hakimiydi.Ozan,Jasef orta alanda iyi top yaptılar.Defansta Neto,Neustadter,Hasan Ali,Isla neredeyse hatasız oynadı.Kalede Kameni artık güven veriyor.

   Fenerbahçe maçın başından sonuna kadar oyunu elinde tuttu.Galatasaray taraftarı büyük umutlarla ve bol gollü kazanacakları maçı adeta ızdırap içinde izlediler.Hele son 20 dakika Galatasaray taraftarları için sıkıntı dolu dakikalar oldu.10 Kişi kalan Galatasaray oyundan düştü.

   Galatasaray bireysel olarak iyi oyunculardan kurulu.Ancak güçlü bir rakip karşısına çıkınca takım oyunu oynayamıyorlar.Ve rakiplerini çözmekte zorlanıyorlar.Galatasaray maçın ilk 10 dakikası 2 net gol pozisyonu yakaladı.Onun dışında etkili olamadı.Rakipler Galatasaray'ın oyun planını bozmuşlar.Bugün maça 3 defans oyuncusuyla çıktı.Fernerbahçe ileriye uzun top atabilse çok zor durumda kalırdı Galatasaray defansı.Galatasaray bundan sonraki haftalarda önce Trabzonspor,Başakşehir,Beşiktaş,Akhisar maçları var.O maçlarda gerçek Galatasaray'ı görme imkanımız olacak.

   Fenerbahçe'ye gelirsek her geçen gün üstüne koyarak gidiyor.İyi futbol oynamaya başladı.Ve unutulmamalı Galatasaray buraya kadar kolay rakiplerle maç yaptı.Bundan sonra zorlu rakiplerle maç yapacaklar ve puanlar kaybedecekler.Gomez’i takımlar çözdü.Öyle kolay kolay gol atamaz.Fenerbahçe'de oyuncular artık birbirlerini tanıyorlar.Ve daha derli toplu takım oyunu başlamaya başladılar.

   Bir sözümüzde hakem Cüneyt Çakır'a olacak.Fenerbahçe'nin golünü vermeyince maçtan koptu.İkinci yarıda Hasan Ali kaldırım'ın elle oynamasına da birşey diyemedi doğal olarak.Maçın ilk yarısında verdiği hatalı karar tüm maç boyunca kendisini etkiledi.

   Fenerbahçe bu maçla tüm derbi maçlarını tamamladı.Bundan sonra maçlarını kazanıp puan kaybetmezse şampiyonluk yarışının en büyük adayı olur.Bu akşam beraberlikte bile Fenerbahçe kazandı,Galatasaray kaybetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.