Fenerbahçe gol oldu yağdı



   Geçen hafta zorlu Konyaspor maçını defansının iyi oyunuyla 1-0 kazanan ve 3 puanı hanesine yazdıran sarılacivertliler,zor geçmesi beklenen Karabükspor maçını farklı kazandı.
   Maça 4-2-3-1 düzeni ile çıkan sarılacivertliler Konyaspor maçında ilk onbirde yer alan İsmail ve Emenike yerine Teknik Direktör Acrocaat Volkan ve Aatif’a sanş verdi.
   Maçta  29.dakikada Karabükspor’lu Ceyhun Gülselam kırmızı kartla oyundan atılınca bu dakikadan sonra sarılacivertliler oyunda ciddi bir üstünlük yakaladılar.Özellikle Lens sağ kanattan çok öldürücü yüklenmeler yaptı.Yine sağ bekte Şener güzel bir futbol oynadı.Gecenin yıldızı Robin Van Persie oldu.Biri penaltıdan olmak üzere 2 gole imzasını attı.Keza Skrtel,Lens,Aaatif bu sezon ilk gollerini buldular.Fenerbahçe 2013 yılından bu yana en farklı galibiyeti aldı.
   On kişi kalan Karabükspor ilk yarıyı 2-0 geride kapatınca zaten moral ve motivasyon olarak ilk yarıyı eksik kapattılar.İkinci yarının hemen başında tam 341 saniyede sarılacivertliler 3 gol birden bulunca Karabükspor erken havlu attı.
   Fark Fenerbahçe’de moralle birlikte oyuncularda kendine güveni de arttırdı.Bu skor avantajı sarılacivertlilerin sahada rahat top oynamalarını da getirdi.
   Maç 5-0 olduktan sonra sarılacivertliler maçı rölantiye aldılar.Rakiplerinin üstüne çok baskı kurmadılar.Daha çok orta saha üstünlüğünü ele alıp top yaptılar.Volkan kalesinde top görmedi desek abartmış olmayız.Aslında 5.ci golden  sonra her iki takım içinde maç bitti.Oyunu bıraktılar.Fenerbahçe’li futbolcuların aklı perşembe oynayacakları Mancherder United maçına gitti.
    Fenerbahçe son iki maçta özellikle defans ve onun önünde oynayan Mehmet ve Souza’da önemli gelişme var.Birlikte oynama alışkanlıkları üst düzeyde.İki maçtır rakiplerine pozisyon vermiyorlar.Aralarında düzenli bir işbirliği ve anlaşma var.Önümüzdeki hafta sarılacivertliler hem avrupa arenasında Mancherder United maçı ,iç sahada Akhisarpor’la maçları var.Bu maçlardan kayıpsız çıkarlarsa lig ve avrupa maratonunda ciddi yol alırlar.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.