Fenerbahçe hakem rezaletinin kurbanı

   Sarılacivertliler Braga deplasmanında İvan bebek isimli hakemin şahsi keyfi kararları yüzünden elendi. 

    Braga deplasmanına sarılacivertliler cezası kalkan Diego ve Nani ile başladı.Volkan ve ozan yedek kalırken Alper ilk onbirde Nani ile birlikte oynadılar.

  Ama en önemlisi sarılacivertliler hakemlikten nasibini almamış bir hakeme yenildi.Bu tarz kişilere nasıl maç verilir.Maçın başından sonuna kadar sarılacivertlilerin elenmesi için elinden geleni yaptı.Ve bunu yaparken tüm avrupada maç yöneten hakemlerinde eminim utanç kaynağı oldu.

   Fenerbahçe’nin oyuncularla sinirlerini germek için adeta Braga’nın oyuncusu gibi çalıştı.UEFA bu İvan bebek denen bu hakemi nasıl bir daha maç verecek merak ediyorum.Pereira’ı haksız yere trübüne yollaması mı,Mehmet Topal’ın üzerine oynayarak olmayan bir penaltı ve sonrasında Mehmet topal’ı oyundan atması mı saymakla bitmez hakem hataları.Ve maçı çığırından çıkaran hakem olmayan bir penaltı ile sarılacivertlileri hem on kişi bıraktı hemde oyundan düşürdü.Bundan sonrası zaten çorap söküğü gibi geldi ve Fenerbahçe çok kolay eleyeceği Braga’dan fark yiyerek elendi.Maçın sonlarında hızını alamayan çapsız hakem Alper’e de kırmızı kart çıkararak maçı manasız hale getirmeyi  başardı.

   UEFA bu maçı dikkatlice defalarca izlesin.Eminim İvan Bebek’e bir daha maç vermez ve bu maçı tekrar oynatır.

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.