Fenerbahçe ipten döndü
   Fenerbahçe lig maratonunda kalma savaşı veren Alanyaspor ile oynadığı maçı zor bela kazandı.Maça sarılacivertliler istekli başladılar.Önde pres yapmaya çalıştılar ançak başarılı olamadılar ve golü kalelerinde gördüler.Bu golle uyanan sarılacivertliler  beraberlik için saldırırlarken kalelerinde ikinci gole engel olamadılar.Yenilen bu gol adeta sarılacivertlilere doping oldu.
   Fenerbahçe geriye düştüğü bu skorla oyuna daha fazla asıldı.Ve istediği golü buldu.Arkasında beraberliği yakaladı.Ve nihayetinde galibiyet golünü buldu.Ve maçı kazandı.
  Şimdi bu sonuca bakıp kimse yanılmasın.Fenerbahçe kolay kazanacağı maçı önce zora soktu sonra kazandı.Fenerbahçe’de oynayan futbolcular bu maçtan sonra artık iyice düşünmeleri gerekir..Bu takım bu forma bu kadar kolay degil.Bu formayı giyiyorsan hakkını vereceksin.Fenerbahçe’de futbol oynamak öyle sıradan değildir.Bu formaya layık olmak için varını yoğunu ortaya koyacaksın.
   Fenerbahçe’li futbolculara bakıyoruz.Sanki sıradan bir antreman havasındalar.Maçta oynama isteleri yok.Yasak savuyorlar.Maç başladığı dakikadan itibaren bitse de gitsek modundalar.Böyle oluncada ne gol pozisyonu bulabiliyorlar nede rakipleri için tehlike oluyorlar.Oysa Fenerbahçe ile maç yapan hangi takım olursa olsun çekinmeli.Ama bakın sarılacivertli futbolculara böyle bir ruh hali görmek mümkün değil.Aynı ruh hali Advocaat’a da yansımış.
   Oyuncularda iştah,forma aşkı,maç kazanma hırsı bitmiş.Başta  Ozan Tufan olmak üzere Volkan Şen,Alper Potuk,Şener,Fernandao,Aatıf bu takımda kolay kolay forma giyemez.Fenerbahçe mantelite olarak bitmiş.Lig yarışına havlu atmış.Dertleri kupa.Onu alırlarsa görevlerini yapacak sanıyorlar.Bu kadronun onu başarması bile zor.
  Maça bakacak olursak geçen haftatan farkı olmayan bir Fenerbahçe izledik.Sadece rakibe pres yapıyor görünen ancak gol yollarında zayıf bir  ekip.Sarılacivertiler kaybettikleri maçı tesadüf sonuçlarla geri aldılar.Ama buna da bakmayın hakederek almadılar.
   Her golde sarılacivertli futbolcular kendi aralarında uyumsuzluk gösterdiler.Birbirleriyle didişdiler.Ama sonuçta sarılacivertliler için kolay geçmesi beklenen Alanya deplasmanı zor da olsa 3 puanla geçdiler.Sarılaciverrliler için hayati önem taşıyıan bu maç Fenerbahçe için kazanç maçı oldu.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.