Fenerbahçe Kasımpaşa karşısında istediği üç puanı zor da olsa aldı.Kasımpaşa maçına üç stoperinden yoksun çıkan sarılacivertliler’de stoper görevini Mehmet Topal üstlendi.

   Kasımpaşa  Rıza Hoca ile defansını bu sene çok güçlendirdi.Geçen seneye oranla kalesinde daha az gol pozisyonu veriyor.Fenerbahçe maçında da bunu gördük.Sarılacivertlilere kalelerinde az pozisyon verdiler.Fenerbahçe Van Persie ile ilk yarıda iki net gol pozisyonu dışında gol pozisyonu bulamadılar. Diego sakat olunca duran top şansı da çok fazla bulamadılar.Nitekim sarılacivertliler maçtaki tek gollerini de  ilk yarıda kazandıkları tek korner atışından buldular.

   Maçın ikinci yarısında ise Fenerbahçe’nin gol pozisyonu son dakikalarda Fernandao ile kazandı ve gole çeviremedi.

   Fenerbahçe’de çok iyi bir oyuncu kadrosu var.Fakat maça bakıyorsunuz zevk veren bir Fenerbahçe yok.Meireles Volkan,Alper varken ilk onbirde oynamaz.Volkan oyuna çok geç girdi.Oysa maçın ikinci yarısında Volkan oyuna girse maç bambaşka olurdu.Forvette Fernandao çok yalnız kaldı.Van Persie her zaman oynadığı yerde oynamadı.Van Persie sağ açık oynamamıyor.Fernandao ile birlikte ileri uçta ceza sahasına yakın oynarsa daha faydalı olacak.

   Fenerbahçe’de Teknik Direktör Pereira hala kafasındaki onbiri arıyor.İstediği onbiri kurmuş değil.Ve en önemlisi orta sahada takımı yönetecek oyuncu eksikliği devam ediyor.Diego oynamayınca gol yollarında pozisyon bulmakta çok zorlandı sarılacivertliler.

   Fenerbahçe rakibe gol pozisyonu vermiyor.Kendi yarı sahasında rakibi iyi karşılıyor.Ancak dediğimiz gibi futbolun meyvesi gol.Gol atamazsanız sonuç alamazsınız.Fenerbahçe’nin rakip alanda bol bol duran top yakalaması lazım.Zira uzun boylu hava hakimiyeti yüksek oyunculardan kurulu takım.

   Sonuçta üç puan sarılacivertlilerin oldu.Fenerbahçe’nin biraz daha zamana ihtiyacı var.Oyun kurucu sorununu çözerse sarılacivertlilerde işler daha iyi olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.