Fenerbahçe istediğini aldı
   Fenerbahçe avrupa yolunda önemli sınavında Krasnador karşısında maçı 1-0 kaybetti.Rövanş maçına önemli bir avantaj yakalayan sarılacivertliler evinde oynayacakları karşılaşmayı kazanmaları halinde yoluna devan edecekler.
   Advocaat maça beraberlik için çıkmış.Ve adeta kendini kovdurmak için elinden geleni yapıyor.Geçen hafta Aatıf’a 85 dakika tamammül etti.Bu akşam sol beki adam adama markaja soktu.Nerede görülmüş.Zaten beklenmedik şekilde 4.dakikada 1-0 geriye düştüler.Fenerbahçe’yi bu gol oyundan soğutmadı.Aksine oyuna daha sıkı bağladı.Fenerbahçe defansı sağda Şener,solda Hasan Ali,göbekte Kjaer ve Neustadter gol dışında görevlerini eksiksiz yaptılar.Aynı şekilde onların önünde oynayan Mehmet ve Souza oyunu istedikleri gibi yönlendirdiler.
   Fenerbahçe’nin eksiği her zaman dedidiğimiz gibi 10 numara.Orta sahada Alper elinden geleni ortaya koydu.Lens hala eskisi gibi değil çok kötü oynuyor.Emenike aynen öyle.İlk yarıda özellikle sarılacivertliler rakip ceza sahasına gidemediler.Rakibine teslim olmuş bir ilk yarı seyrettik.
   İkinci yarı sarılacivertliler kendilerine geldiler ve oyuna ortak oldular.Maçın geri kalan bölümlerinde rakibe gol pozisyonu vermediler.Ancak gol pozisyonu da bulamadılar.
   Fenerbahçe’nin problemi 10 numara.Bu sorun çözülmezse ne lig maratonunda ne avrupada başarılı olamazlar.Forvet oyuncuları oynatamıyorlar.Pas atamıyorlar.Kanatlar defansta iyi hucumda çok kötü.İleri çıkamıyorlar orta yapamıyorlar.Son haftanın başarılı oyuncusu Alper’e destek yok.Biraz destek olsalar maç çok farklı olacak.Kanatlar iyi çalışmayınca gol pozisyonu bulmak ta zor oluyor doğal olarak.
   Sonuçta sarılacivertliler tur için kötü bir sonuç almadı.İyi kullanırsa bu skoru İstanbul’da turu rahat geçer.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.