Fenerbahçe İstediğini Söke Söke Aldı

   Günlerdir sonucu merakla beklenen derbinin galibi sarılacivertliler oldu.

    Bu müthiş derbiye Teknik Direktör Pereira herkesi şaşırtan bir onbirle çıktı.Sürekli ilk onbirde yer verdiği tecrübeli oyuncu Nani’yi yedek bırakılırken yerine uzun süredir ilk onbirde sahaya çıkmayan Alper ile oyuna başladı.

   Maça tempolu hızlı,hırslı ve kazanmaya inanmış çıkan Fenerbahçeli futbolcular oldu.Beşiktaş Teknik Direktör Şenol Güneş ve oyuncular maçı berabere götürmek ve yakalarsa bir gol atıp maçı galip tamamlamak düşüncesi ile sahaya çıktı.Düşünce bu olunca da sarılacivertlilerin işine geldi.İki süratli açık Volkan ve Alper Beşiktaş’ın sağ ve sol tarafını ilk yarıda adeta darmadağın ettiler.Ve maçın hemen başında Volkan ile golü kazandılar.

   Orta sahada Mehmet Topal sahanın oyuncusu oldu.Souza’da keza öyle.Fenerbahçe’de aksayan bu hızlı hırslı oyunculara ayak uyduramayıp sırıtan isim Diego ve Van Persie oldular.

   Aslında onlarda kötü oynamadılar,ancak sahada öyle bir sarılacivertli takım vardı ki seyredene keyif verdi.Futbol resitali seyrettirdi.Üstelik rakip öyle sıradan sayılacak  bir rakip değildi.Beşiktaş’lı futbolcular sahada adeta taş kesildiler.Fenerbahçe’yi tribünlerdeki seyirciler televizyon karşısında maç izleyenler gibi seyrettiler.

   Bu sene Fenerbahçe oyunu ile keyif veriyor.Gol pozisyonlarına çok giriyorlar.Ancak kaçırdıkları goller evlere şenlik.Yakaladıkları gol pozisyonlarını neticelendirseler lig’de gol rekoru kırarlar.

   İkinci yarıda ise bu tablo tam tersine döndü Fenerbahçe ve Beşiktaş için söylediklerimiz tam tersine döndü.Pereira bu duruma 60.cı dakikada müdahale ederek oyunu yeniden dengeledi ve lehine çevirdi.Yorulan Alper’in yerine Nani’yi,Diego’nun yerine de Ozan Tufan’ı oyuna aldı.76.cı dakikada da oyunda yorulan Volkan ile Hasan Ali yer değiştirdi.Ozan Tufan’ın müthiş asistini gole çeviren Nani maça imzasını attı.

   Bundan sonra Fenerbahçe dengeli ve istediği oyunu oynayarak hem skor olarak hemde futbol olarak maçı farklı kazanarak lig maratonuna yeni bir heyecan getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.