Fenerbahçe Kadıköy’de ışıl ışıl

   Olaylı Galatasaray derbisini 60.cı dakikasından sonra adeta silkelenen Fenerbahçe Anderlecht maçını da kazanarak moral buldu.

   Sahada son derece istekli koşan maçı kazanma hırsı olan bir sarı lacivertli takım seyrettik.Valbuena Galatasaray maçı ve bu maçta ilk onbirde yer aldı.Adeta Aykut Kocaman ve Philip Cocu’ya beni neden ilk onbirde oynatmadınız dercesine bir oyun ortaya koydu.Anderlecht karşısında attığı ve Frey’e attırdığı gole geceye adını yazdırdı.

   Anderlecht karşısında seyrettiğimiz Fenerbahçe bu sezon seyrettiğimiz en iyi Fenerbahçe oldu.Yalnız aldatıcı olmasın.Anderlecht’te son derece zayıf bir takım olmuş.Ama bu sarı lacivertlilerin başarısına mazeret değil.Fenerbahçe oynayarak ve bileğinin hakkıyla kazandı maçı.

   Başta Valbuena olmak üzere,Hasan Ali kaldırım gecenin yıldızı oldular.Yine defansta Skrtel kusursuz  bir oyun ortaya koydu.Sağ kanatta Şener hatasız oynadı.Orta alanda Elif biraz zayıf kaldı.Son vuruşlarda da etkisiz şut atmaya devam ediyor.Bu eksiğini biran evvel tamamlaması lazım.Zira önü açık başarılı bir oyuncu.

   İleride Slimani çalıştı ancak son vuruşlarda son derece etkisiz.Forvet oyuncusunun oyundaki başarısına bakmazlar.Attığı gol sayısına bakarlar.Zira forvet oyuncusunun görevi gol atmaktır.Slimani geldiği günden bu yana gol yollarında pek başarısından söz etmemiz mümkün görülmedi.Umarım ilerleyen zamanda bu yeteceğini de görürüz.

   Sonuç olarak Fenerbahçe’de kötü günler geride kalıyor gibi.Hafta sonu Alanyaspor maçında alınacak galibiyet ile sarı lacivertlilerin daha da iyi olacağına inanıyorum.Anderlecht maçındaki seyrettiğim Fenerbahçe taraftarlarına maç izleme keyfi ve umut verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.