Fenerbahçe kendi evinde yara aldı
   Fenerbahçe evinde ağırladığı Adanaspor maçında ağır yara aldı.Kjaer,Volkan Şen’in sakatlığı,Sow’un milli maç için izinli olması sonucu Aatıf’la oyuna başlayan sarılacivertliler.Maçın başından sonuna kadar Adanaspor yarı sahasında oynanmasına karşın maçta istediği 3 puanı alamadı.
   Adanaspor devre arasında hazırlıklarını iyi yapmış ve Fenerbahçe’yi iyi etüd etmişler.İyi ve akıllı savunma yaptılar.Buldukları kontrataklarla gole gittiler.Fenerbahçe ise kapanan rakibin defansını açmakta zorlandılar.Lens oynamadıkça Fenerbahçe oynamıyor.Mehmet Topuz attığı gole ve sakatlanıncaya kadar iyi oynadı.Defansta Kjaer yerine forma giyen Neustadter yerini yadırgamadı.
   Fenerbahçe’de anlamadığımız şey.Devre arasında hazırlıklarda takas edilmesi planlanan Aatıf neden ilk onbirde yer aldı.Bu oyuncunun motivasyonu düşünülmedi mi.Herkes onun artık takas edlerek takımdan ayrılacağını beklerken ,(kaldı ki kendisi de) takımın devre arasından sonraki ilk  lig maçında ilk onbirde yer alıyor.Takımının yediği ikinci golde talihsizce onun kaptırdığı bir toptan olunca seyirciden protesto yedi.Neden oynatılır durumu belirsiz olan bir futbolcu.Anlamak mümkün değil.
   Ozan ilk yarıda sahada adeta gezdi.İkinci yarı biraz kıpırdadı.O kadar.Bir maçı bir maçını tutmuyor.Van Persie oyuna girdikten sonra çift forvete dönen sarılacivertliler galibiyet için yüklendiler.Gol de kaçırdılar ancak vakit yetmedi.Kendi evinde oynuyorsan ve rakibin önce beraberlik diye gelip defans yapıyorsa.çift forvetle çıkarsın sahaya.Persie ve Fernandao rakibi ceza sahası içinde dağıtır.
   Fenerbahçe son derece önemli bir üç puanı kendi evinde kaybetti.Haftaya Başakşehirspor’la oynuyorlar.İlk maçta 1-0 kaybetmişlerdi.Bu maç Fenerbahçe’nin tamam mı devam mı maçı olacak.Şu anda 7 puan fark var kazanırsa farkı 4 puana indirir.Kaybederse 11 puana çıkar ki bu da Fenerbahçe için lig erken bitmiş demektir.Fenerbahçe son derece kritik bir haftaya girdi.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.