Fenerbahçe Lig maratonuna noktayı koydu
   Lig maçında deplasmanda Kayserispor’a farklı yenilerek puan cetvelinde bir hayli geriye düşen ancak geçen hafta kupada Beşiktaş’ı eleyerek moral bulan Fenerbahçe Bursa deplasmanında berabere kaldı.
   Beşiktaş Karabük karşısında puan kaybettiği hafta lig için bir umut olacak karşılaşmaya Fenerbahçe hırslı ve istekli başladı.İstediği golü de buldu.Hatta rakibi ilk yarının sonlarında 10 kişi kaldı.
   Fenerbahçe için kolay geçecek maç Advocaat’ın hataları nedeniyle kabusa döndü.Maça Aatıf ile başladı.Aatıf maçın başından oyundan çıkana kadar oyunda yoktu.Aksine takımını eksik oynattı.Ve buna Advocaat tahammül ediyorsa kimse kusura bakmasın hatanın en büyüğü kendisinde.Rakibin on kişi yürüyecek hali yok.Sen defans yapıyorsun.Yedeklerin arasında Volkan ve Ozan varsa tercihin Aatıf olamaz.Maçın adamı Alper’di.Tek başına oynadı.
   Mehmet Topal anlamalı artık defansa dayanarak oynamamalı.İleriye dönük oynamalı.Geriye geliyor giriyor defansın arasına.Ne işin var senin orada.Defans oyuncumusun.Senin görevin orta sahada topu alıp oyuna yön vermek.Her halde kolayına geliyor.
   Bu anlayışla Fenerbahçe başarılı olamaz.Gol pozisyonu yok maçta.Lens haftalardır yok oyunda.Souza ha var ha yok.Sen Fenerbahçe’de  oynayacaksan farkın olacak.Herkesten daha iyi olacaksın.
   Ama koskaca Fenerbahçe 10 kişi kalan Bursaspor’a karşı defans oynadı ve berabere kaldı.Bana göre mucize olmazsa lig Fenerbahçe için bitti.Rahat rahat şimdiden satacakları oyuncuları,alacakları oyuncuları planlayıp transfere baksınlar.Son dakikayı artık beklemesinler.Hatta iyi bir antrenör de bu arada bulsunlar.
  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.