Fenerbahçe Lig maratonunu tamamladı


   Son üç haftaya girilirken heyecanlı bir yarışın içinde olan sarılacivertliler Başakşehir karşısında yenilince şampiyonluk umutlarını kaybetti.
   Beşiktaş’ın Galatasaray karşısında galip gelmesi,sarılacivertli futbolcuları moral anlamında sıfırlamış.
   Kafalarında lig maratonunu bitirmişler.Ayakları topa gitmiyor.İlk golü yedikleri dakikaya kadar sahada adeta gezdiler.Kafalarında psikolojik olarak bittikleri için ayakları da buna uydu.
   Ve karşılarında diri top oynamak için istekli ve sanki lig yeni başlamış gibi koşan bir Başakşehir buldular.Emre ve Bekir eski takımlarında karşı son derece etkili futbol oynadılar.   
   Fenerbahçe defansı ilk defa bu kadar açık verdi.Hasan Ali Kaldırım sahada duracak hali yok.Alvez en kötü futbolunu oynadı.Mehmet Topal ,Souza,Van Persie en etkisiz futbollarını oynadılar.Van Persie gibi  usta ayak penaltı kaçırıyorsa varın gerisini siz düşünün.
   Takımda canla başla çalışan bir tek Volkan’ı sayabiliriz.
   Teknik Direktör Pereira kadro olarak elindeki son haftaların en başarılı onbirini sahaya sürdü.Ama dediğim gibi sarılacivertli oyuncuların kafalarında lig bitmiş şampiyon belli.İstek ,arzu ,hırs,hedef  kalmamış.Maça psikolojik olarak hazırlanamamışlar.Bunda da hata başta Teknik Direktör Pereira olmak üzere tüm oynayan futbolcularda.Nasıl profesyonellik anlamak mümkün değil. 
   Bu maçlardan puan çıkaramazsanız nasıl şampiyonluk yarışında aday olacaksınız.Hepsinin aklı dün oynanan ve Beşiktaş’ın kazandığı derbide kalmış.Ve orada noktayı koymuşlar.
   Şimdi sarılacivertlilerde tek hedef kaldı.Ziraat Türkiye Kupası.Galatasaray ile oynayacakları bu maçı kazanmak zorundalar.Kupayı da kazanmaları şart oldu.Ancak onu kazanarak biraz olsun teselli bulurlar.
   Fenerbahçe’de  sanırım takımda yönetimden oyuncusuna ciddi bir yenilik olması artık kaçınılmaz oldu.Bu kadar yatırım,bu kadar usta ayaklar oynatılamıyorsa futbolcularda olduğu kadar bu futbolcuları transfer edenlerde ve bu futbolcuları yönetenlerde de kusur aranmalı.
   Önümüzdeki günlerde seyredip görecez.Başkan Sn.Aziz Yıldırım görevini bırakacağını açıklamıştı.Şimdi gözler yeni gelecek yönetim ve başkanda olacak.İşleri kolay değil.Zira sarılacivertliler 4.cü yıldızı bu sene de alamadı.Geçen sene kendi elleriyle ezeli ve ebedi rakibi Galatasaray’a 4.cü yıldızı kaptıran sarılacivertliler bu senede eline geçirdikleri fırsatları değerlendiremediler ve 4.cü yıldıza bu sene de hasret kaldılar.
   Sonuçta sarılacivertli taraftarların şampiyonluk ve 4.cü yıldız beklentileri bir başka sezona kaldı.
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.