Fenerbahçe maç özeti üç penaltı üç puan

  Fenerbahçe yoğun kar yağışının bir haftadır esir aldığı İstanbul’da kar altında çıktığı maçı üç penaltı atışı ile 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdı.

  Sıkı bir Fenerbahçe’li Sn.Mustafa Koç’un vefatının ardından morali bozuk olarak sahaya çıkan sarılacivertliler Rizespor’u iki penaltı golüyle geçtiler.

   Maça Nani,Diego,Meireles gibi oyuncularından eksik başlayan sarılacivertlilerde ilk onbirde Ozan ve Volkan görev aldı.

   Maçın başından sonuna kadar rakibine nefes aldırmayan pres yapan sarılacivertliler istedikleri ve aradıkları golleri iki penaltı atışıyla Fernandao ayağından kazandılar.İki penaltı da yüzde yüz penaltıydı.Ama penaltı olmasa da sarılacivertliler bu maçı kazanırdı.

   Fenerbahçe ilk yarıda haklı olarak kazandıkları penaltılarla ilk yarıyı 2-0 galip kapattılar.

   İkinci yarının başında volkan’ın hatası ile kazanılan penaltıyı gole çeviren Rizespor maçı 2-1’e getirdi.Ancak maçta başka gol olmadı ve bu sonuçla sarılacivertliler maçı 2-1 kazandılar.

   Maçın geneline baktığınızda Fenerbahçe ‘de güven ve rahat kazanma duygusu hakim.Hangi maça çıkarsa çıksınlar futbolcular maçı alacaklarından eminler.Haklılar da maça öyle bir asılıyorlar ki rakip yeter artık diyor.Pres muhteşem,baskı öyle ve hırs üst düzeyde.

   Bu akşam aksayan Ozan oldu.Büyük umutlarla alındı.Büyük br futbolcu ama nedense maça ağırlığını koyamıyor.Koysa emin olun maç çok daha önceden bitecek.Sabır lazım ve beklemek lazım.Zira Ozan yaşı genç ve önünde uzun bir futbol yaşamı var.Kendine güvenini kazandığında sarılacivertliler kazanacak.

   Sonuçta sarılacivertliler Beşiktaş’ın hava muhalefeti nedeniyle oynayamadığı ikinci hafta sonunda 5 puan farkla liderliğini sürdürüyor.Haftaya Antalyaspor deplasmanı var.Kjaer 4 sarı kart cezalısı ama farketmez.Yedekler as oyuncular kadar kaliteli sarılacivertlilerde.Fenerbahçe yoluna dolu dizgin kar soğuk rakip demeden devam ediyor.İnancın ,kalitenin ve çalışmanın semeresini görüyor,taraftarına ve izleyenine keyif veriyorlar.Tebrikler sarılacivertliler.Tekrardan mekanın cennet olsun büyük Fenerbahçe’li Sn.Mustafa Koç.

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.