FENERBAHÇE KEYIF VERMIYOR


Geçen hafta ve ondan önceki maçında söyledik dile getirdik. Fenerbahçe forvette bu sene çok eksik. Gol yollarında etkisiz. Oyuncular aynı kadro aynı ama takım aynı değil.
   Bu haftada Gaziantepspor karşısında son derece kötü oynadılar. Maçın topla oynama oranlarına bakarsanız Fenerbahçe çok üstün ancak gol yollarında ki hamlelere bakarsanız çok Zayıf.
   Maçın sonlarına doğru kazanılan penaltı golü ile galibiyet elde edildi ama bu kimseyi aldatmasın. Hele hele İsmail Hoca'yı takım kötü oynuyor. Takımda bir ahenk yok. Bu takım bu kadro geçen sene liğin Altını üstüne getirdi puan farkıyla şampiyon oldu. Ne oldu da bu takım şimdi oynamıyor. İsmail Hoca sorunun büyük ve böyle devam ederse ilerde sana zarar verecek.
   Alvez gol arıyorsa, Gökhan yerini terkedip forvette oynuyorsa bu takımda problem var demektir. Forvet oyuncuları nerede. Emenike Saçma sapan işler yapıp seyircisinin tepkisini alıyorsun sonra onlara hareket yapıyorsun. Bu kafayla devam edersen yakında seni ilk önsekizde bile göremeyiz. karar senin.
  Emre bu maçta varını yoğunu ortaya koydu. Diego ise en çok pas hatası yapan oyuncu olarak istatistiklere geçti. Orta sahada oynacak ve en çok top kaybeden olacaksın. Meireles nerede dedirtirsin seyirciye.
   Caner bu akşam en çok koşan oyuncu oldu. Geçen haftaya göre elinden geleni yaptı.
   Mert maçın kritik adamı. Son derece kritik kurtarışlarla Takımı'na hem güven hem puan kazandırdı. Volkan bir süre yedek otursa hiç şaşırmam.
   Ama sonuçta sarılacivertlilere ciddi problem var. Bu anlayışla devam edemezler. Forvet oyuncuları bu takımla aynı Düşüncede değil. Geçen seneye göre son derece etkisizler. Böyle devam ederlerse bu Liğ sarılavertlilere keyif vermez.
  İsmail Hoca derhal tedbir almak zorunda. Takımda birlik beraberlik ruhu kaybolmuş. Disiplin yok. Böyle yürümez.
   Vakit varken derhal sarılacivertliler tedbir almalılar. Başta İsmail Hoca olamak üzere.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.