Fenerbahçe moral depoladı


   Lig naratonunda oynadığı son üç maçta 7 puan kaybederek ağır yara alan sarılacivertliler düşme hattından kurtulmaya çalışan Mersin İdmanyurdu karşısında rahat bir galibiyet alarak moral depoladı.
   Pereira maça klasik anlayışı ile çıktı.Dört,iki,üç,bir oyun sisteminden vazgeçmedi.
  Üç as oyuncusundan yoksun ve kısıtlı kadro ile ile mücadele eden Mersin İdmanyurdu karşısında bu kadar temkimli oynamak ne mantık anlamak mümkün değil.
   Rakibin sana göre zayıf ve eksik.Neden bu kadar savunma ağırlıklı kadro.Forvette Van Persie ile tek başına oynamak akıl işi değil.Maç başında öne geçen sarılacivertliler rakibin tek ataklarında kalelerinde golü gördüler.
   Maçın ikinci yarısında çift forvete dönünce goller de bulmaya başladı ve farklı kazandı.Şimdi bu tabloyu görmek bu kadar zormu.Pereira bunu görmemek adına herşeyi deniyor.Kaybedecek neyin var.Zaten kaybettiğin puanlarla ağır yara almışsın.Bırak çift forvet oyna rakip tedbir almayı düşünsün.
   Ama bunu anlamamak için elinden geleni yapıyor Pereira.Fenerbahçe bundan sonra kalan maçlarını çift forvetle oynamalı. 
   Taraftar bence takımın durumunu en iyi bilenlerden.Maç boyunca Van Persie,Fernandao ve Diego’yu protesto ettiler.Haklıydılar da.Galatasaray ve ondan önceki maçlarda gol pozisyonlarını cömertce harcayan bu ikili değilmiydi.Orta sahada son maçlarında rakibi bırakıp arkadaşlarınla tartışan Diego değilmiydi.
    Ve en önemli nokta 50 bin kişilik statta 20 bin seyirci vardı.Taraftar herşeyin farkında güzeli alkışlamayı desteklemeyi bildiği gibi kötü oynayanı haketmeyeni de protesto etmeyi de biliyor.
   Sonuçta sarılacivertliler kazanmasını bildiler ve şampiyonluk yarışında umutlarını sürdürdüler. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.