Fenerbahçe'nin keyfine diyecek yok

   Hafta ici oynadığı avrupa maçını başarıyla geçen sarılacivertliler Akhisar deplasmanından da kayıpsız döndü.
   Maça Aatıf ve Van Persie ile başlayan sarılacivertliler zayıf rakipleri karşısında oyunun başından sonuna kadar oyunun tek hakimi oldular.Ve istediği gole de Van Persie ile kavuştular.
   Sarılacivertlilerin bu maçta en önemli kaybı Mehmet Topal oldu.Gördüğü sarı kartla Galatasaray derbisinde takımında yerini alamayacak.
   Fenerbahçe’nin artık defansı oturdu.Rakibe kolay kolay pozisyon vermiyorlar.Kjaer ve Skrtel orta göbekte hatasız oynuyorlar.
   Akhisa Belediyespor eski gücünden çok şey kaybetmiş.Geçen senelerde evinde rakiplerine puan vermeyen Akhisar Belediyespor eski günlerini mumla arıyorlar.Böyle devam ederlerse ilerde zor günler yaşarlar.
   Fenerbahçe’ye dönecek olursak.Maçta 3.cü bir gol vardı evlere şenlik.Akhisar Belediyespor kalecisi Fatih olmayan pozisyonda kendi kalesine golü attı.Kendi de şaşırdı.
   Fenerbahçe defans ve ön blokta güzel top yapıyorlar ve sakin sabırla rakiplerinin üstüne gelmeleri bekliyorlar.Hızlı oyuncuları ile yakaladıklarında da rakiplerine cezayı kesiyorlar.Bu tuzağa düşen takımların Fenerbahçe karşısında şansı pek yok.
   Lens,Aatif,Emenike yakaladıkları topları çok çabuk ileriye taşıyor ve rakip için tehlikeli oluyorlar.Bu maçta da böyle oldu sarılacivertliler yakaladıkları uzun toplarla rakibi bunalttılar.İstedikleri golleri buldular ve kayıpsız dönüyorlar.
   Fenerbahçe 20 Kasım'da  evinde Galatasaray ile derbi oynayacaklar.En önemli kayıpları Mehmet Topal takımda yerini alamayacak olması.Galatasaray’da evinde lidere yenildi.Her iki takımında kaybetmeye sabırları yok.Bu nedenle zevkli bir derbi izleyeceğiz.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.