Fenerbahçe oynadı Beşiktaş seyretti

   Spor tota Süper Lig 13.hafta maçında iki teknik adamın taktik savaşı halinde geöen karşılaşmayı uzak ara Dirk Advocaat kazandı.Neden mi?Şenol Güneş hoca bildiğimiz Şenol Hoca Fenerbahçe maçlarından ürken ,beraberlik ilk önceliğim galibiyet büyük ikramiye diyen bir anlayış.
   Maça Fenerbahçe üstün taraf olarak başladı.Sağ bek Gökhan Gönül rakip Beşiktaş’ta  oynadı ilk kez.Merak edilen nasıl oynayacağı yönündeydi.Fenerbahçe taraftarını yıllardır gözdesi olan bağrına bastığı Gökhan Gönül Beşiktaş forması ile beklenelin çok çok altında oynadı.Hatta Fenerbahçe’de kalsa Şener’den formayı alamaz dedirtti.
   Oyunun mutlak hakimi Fenerbahçe oldu.Kurt Hoca Beşiktaş’a top göstermedi.Pozisyon verdirmedi.Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar üstün oynayan Fenerbahçe oldu.Maçın 76.cı dakikasında Sow’un oyuna giren Lens maçı değiştirdi.Maç bu dakikadan sonra tamamen sarılacivelilerin lehine döndü.Beşiktaş’a pozisyon vermediler.
   Bir sözümüzde hakem Hüseyin Göçek’e.Hocam ne olursun bu maçı bir değil bir kaç kez izle.Ne hatalar yaptığına bak.Bizim bildiğimiz Hüseyin Göçek gitmiş maçla alakası olmayan bir Hüseyin Göçek gelmiş.Hocam ne olur maçlara odaklan,etki altında kalma.Belli ki hafta içinde her yapılan beyanatlardan etkilenmiş.hatta öyle ki Beşiktaş’lı futbolculara yapılan her haretini anında görüyor,Fenerbahçeli furbolculara yapılan faulleri kerhen görüyor.Yapma hoca milyonlar bu maçı izliyor.Senin faullerde yaptığın hataları emin ol senden iyi görüyor.kartları da.Ve emin ol bu maçta hem fenerli hem beşiktaşlı taraftarlardan geçersiz not aldın. 
   Maça dönecek olursak yazımın başında dediğim gibi Fenerbahçe oynadı Beşiktaş seyretti.Neden mi.Tamamen teknik direktör farkı.Neyse lig sırlamasında değişen birşey olmadı.Beşiktaş şansı ile bu maçı berabere bitirdi.Ve namağlup ünvanını sürdürdü.Fenerbahçe ise son haftalardaki çıkışına devam etti.
   Sonuçta bence kazanan Fenerbahçe oldu.Neden mi cesur yürek tecrübeli bir kurt hoca Advocaat oyunun tamamında istediği gol hariç aldı.Öte yanda her zaman bildiğimiz kısır bir döngü içinde Şenol Güneş.Beraberliği bile 3 puan sayacak mantıkta.Evet lig maratonu renklendi.Fenerbahçe göstere göstere geliyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.